Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pokemon

123XxX123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie ponieważ dużo razy w pokemon ots widzalem hackerów którzy kopiowali itemki i dawali sobie gm sami i może by ktoś mi na private messages napisał jakaś tajemnicy albo jak to robić otóż próbowałem kopiować itemki cheatengine ale to była tylko fikcja wiec proszę o szybka odpowiedz.

messigor.png
Opublikowano

To nie forum hakerskie z takim pytaniem idź na jakieś FORUM DLA HAKERÓW jesteś dla mnie i tak dzieckiem zaledwie 11 letnim który nie potrafi grać -.-

Opublikowano

To nie forum hakerskie z takim pytaniem idź na jakieś FORUM DLA HAKERÓW jesteś dla mnie i tak dzieckiem zaledwie 11 letnim który nie potrafi grać -.-

hmm a takie małe pytanie wież co to znaczy MPC ? jaka jest tego pełna nazwa hmm ?

a co do samego tematu , pierwszy raz słyszę o czymś takim O_o sorki nie pomoge ;p

Opublikowano

dawanie sobie gm'a - zwykle włamani na serwer słabo zabezpieczony .

Pod jaką tibie ten pokemon ? Są różne fajne sztuczki , jak można kopiować ;)

Opublikowano

dasz moze jakas stuczke ale na zwykly ots 8.57 lub 8.6 napisz priv :D DD z gory thx

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...