Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uTorrent-konfiguracja

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Ostatnio próbowałem ściągać clienta pewnego serwa mt2 i szło mi tam po 100/120 kb/s , więc wyszukałem w Yt jak to czarować bym miał te 400kb/s.

No i tam robię, konfiguruję to co mówią tam abra kawabra no i tam dobra teraz pobieraj no i pobieram teraz tego clienta szybkością 1/2 kb/s ;cc

Próbowałem odinstalowania utorrenta i instalowania innego ale to nic nie dało czy da się coś z tym zrobić?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

co masz szybkość do programu , nie ma odpowiedniej ilości seedów dla pliku to w żaden sposób nie przyspieszy ściągania choćby nie wiem jaki szybki internet posiadał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Daj linka do klienta, może być na turbobit lub uploaded, rapidshare to wygeneruje ci premium

Jedynie tak mogę ci pomóc, bo odpowiedzi poprawne już padły.

Opublikowano

i w czym tu problem ? czekaj aż ściągniesz bo nie ma żadnej możliwości poprawienia transferu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

http://www63.zippysh...24847/file.html Link do clienta na ZipShare

Ale z ciebie mózg xD mi chodziło o coś innego

Przynajmniej już wiem jaki to serwer, tylko ich strona jest tymczasowo nie dostępna. Jak będzie znów on to zobaczę co da się zrobić :P

Trochę poszperałem i z tego co widziałem to serwer udostępnił tylko plik torrent, może jednak ogarną się i wrzucą na jakiś hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...