Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Batman : Arkham Asylum//Arkham City

Dragon Age 1,2 (tutaj dowolny wybór)

Ojciec Chrzesty 2 (polecam ;D) albo Mafia 2 ^^

BF BC2, BF3

Opublikowano

Morrowind, Oblivion, Dragon Age Początek + Przebudzenie, COD MW1/MW2, Wiedźmin 1, Risen 1, Gothic 1/2+dodatek, Battlefield 2, Medal of Honor Airborne, Seria Harry Potter (haha ^^) jest sporo gier. Dam więcej, ale podaj chociaż na PW jaki masz sprzęt, bo bez tego to trudno ...

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Podałem sprzęt.

Oblivion nie ma szans, dragon age też, mw1/mw2 też, wiedzmin też, risen chyba też, airborne też, harry potter nie gustuję.

Opublikowano

Co do farcry to nie lubię gier z zombie/jakimiś potworami. Operation flashpoint to chyba symulator wojny i tam rambo się nie da robić. Cod 2 nie wiem, może wejdzie.

Diablo 2 nie specjalnie mi się podoba. Wolfenstein wolę enemy territory. Twierdze mam grałem niedawno. Most Wanted fajna gra ale aktualnie mi się znudziła. Gta grałem w 3 i san andreas ostatnio.

Opublikowano

No mówię coś jak mass effect. Taki fps rpg ew. rpg. Tak wiem ciężko mi dogodzić zrobiłem już tony takich tematów.

Opublikowano

hmm, może pierwsza część Gears of War ? Lub może też Red Faction ?

@Down

Gears of War pociągniesz na może nawet średnich ja na moim starym kompie grałem, a komp był słabszy od tego co masz teraz. Miałem 1gb RAM, procek taki sam, grafa 128mb. (na najniższych, ale grałem !)

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Gears of War nie da rady a red faction to taki zwykły fps. Ew. Guerilla. Ale właśnie mam go na xboxie który się zepsuł a na razie nie stać mnie na naprawę.

Opublikowano

Pisałem Ci już, nie zaśmiecaj forum , nic Ci się nie podoba.

Jest od cholery gier na

gryonline.pl

nie reklamuje)

Wystarczy przeczytać danej gry recenzje i wymagani i tyle , nawet na mpc jest dużo gier do twojego sprzętu.

PS. Polecam Ci CS 1.6 na modzie jakimś, Risen , Gothic 2/3 .

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Cs 1.6 mam, Risen sprawdzę a gothica 3 pobieram (nie oskarżajcie mnie o piractwo chcę sprawdzić czy ruszy na moim kompie tak trzeba).

Z risenem będzie problem. Na razie ostatnią nadzieją jest gothic 3 bo nic lepszego nie podaliście.

Opublikowano

BlackShot grałem gra jest super. Ale niestety moja karta jest za słaba i nie było widać tułowia i nóg postaci. Trudno było trafić jak same łapy i głowa leci. A co da CA też gra fajna ale jednak nie podobała mi się z powodu tego iż bronie były na określony czas. Co prawda w blackshot jest tak samo ale blackshot na full detalach chodził płynnie i ogólnie jest wg mnie lepszy.

Gears of War pociągniesz na może nawet średnich ja na moim starym kompie grałem, a komp był słabszy od tego co masz teraz. Miałem 1gb RAM, procek taki sam, grafa 128mb. (na najniższych, ale grałem !)

Mogę spróbować ale to kiedy indziej bo pobieram gothica 3 aby sprawdzić czy ruszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...