Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki serverowe odpalane na telefonie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy mój pomysł jest realny...

A więc chodzi o to, że programem Team Viever można otwierać różne pliki z komputera np. na telefonie...

Po pierwsze chciałbym się dowiedzieć czy można je otwierać gdy komputer jest zamknięty i czy będzie miał wtedy dostęp do internetu. (Oczywiście będzie podłączony do sieci.)

Jeśli tak to czy można by odpalić wcześniej przygotowane pliki serverowe metin2 na telefonie podłączyć go do ładowarki

i cieszyć się własnym serverem?

W takim przypadku wystarczy tylko mieć telefon z androidem i ściągnąć ten program, ale czy to jest realne?

Myślę, że nawet jeśli udało by mi się coś takiego zrobić (Jeśli na pytanie pierwsze odp. brzmiała by tak) to były by ogromne lagi,

czytałem o tym w innym poradniku. No nic z mojej strony to wszystko zapraszam do dyskusji na ten temat...

ico_16_favrem.png
Opublikowano
Po pierwsze chciałbym się dowiedzieć czy można je otwierać gdy komputer jest zamknięty i czy będzie miał wtedy dostęp do internetu.

Nie można.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Wielkie NIEEEE na wszystkie pytania :)

Żadnym programem z telefonu nie da rady uruchomić serwera. Poza tym jak komputer będzie wyłączony to niby jak zamierzasz się połączyć? - Jest to niemożliwe.

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

@UP and @UP x2

No nic wystarczy tylko czekać... z biegiem czasu prawie na pewno ktoś wymyśli jakiś program, który ma takie funkcje żeby odpalić server na 24h/7d.

ico_16_favrem.png
Opublikowano

Chłopie? W jakim świecie ty żyjesz? Już są serwery 24/7 :) Wykup dedyka i postaw serwer 24/7...

Temat do zamknięcia - sprawa wyjaśniona.

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Chłopie? W jakim świecie ty żyjesz? Już są serwery 24/7 :) Wykup dedyka i postaw serwer 24/7...

Temat do zamknięcia - sprawa wyjaśniona.

Nie Ty decydujesz czy temat do zamknięcia :P

Poza tym po co marnować kasę skoro można kombinować?

ico_16_favrem.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...