Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2.SG może mi ktoś któtko opisać?

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie, chciałbym żeby mi ktoś krótko opisał czemu akurat metin2.SG, a nie inne globale?

Moze jest już taki temat z opisem SG, bym bardzo prosił o linki.

A jak niema, to prosiłbym jeszcze o jakieś wskazówki jak dobrze zacząć tam gre :)

Moge zacząć na modzie? Czy szybko mnie wyłapią no i czy moge wgl używać hacków tak łatwo jak na PL'u :D

A i jeszcze gdzie gra najwięcej Polaków oczywiście

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

http://www.mpcforum....tin2-singapore/

Na start dostajesz rekawice expa/3rękę/2x drop yang na 7 dni wszystko można kupić od graczy czyli dodania bonów itp każdy item z is. Wszystkie spoty wolne, nie ma ksucia :) bicia na wolnym chyba że ktos jest z innego królestwa reszta opisana wyżej.

Na modzie możesz grać ale nie używaj haxów nie warto. Osobiście wchodzę na moda żeby zobaczyć jakie ku nadropiłem ale to rzadko bo już powoli zapamiętuje angielskie nazwy

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

A powiedzcie mi tak szybko gdzie grać (królestwo).

Może jest ktoś kto by mnie wspomógł na sam początek i do jakieś polskiej gildii dodał?

5lwgh1.png

Opublikowano

UP Shinsoo najlepiej sam gram pisz do MrChaosPL sie dogadacie

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

UP Shinsoo najlepiej sam gram pisz do MrChaosPL sie dogadacie

Również zaczynam tam grę ;)) Polecam naprawdę dobry serwer, a najważniejsze że mało dzieci.

simply.4557.gif

Opublikowano

Jakby ktoś z SG, w Shinsoo miał itemy na 1lv pożyczyć to piszcie do mnie: Orientall

5lwgh1.png

Opublikowano

również zaczynam tam grać, więc nie będę zaczynał nowego tematu i w prost zapytam - czy gra ktoś u niebieskich/ zółtych? tylko te dwie mapy znam dobrze, oczywiście jeśli nie ma zbytnio polaków to zagram u czerwonych, a i szukam jakiejś fajnej ekipy :)

Opublikowano

Niewiem czemu, ale jak dla mnie to za dużo ludzi tu nie gra ;/

Gram u niebieskich bo u czerwonych to już wogóle...

5lwgh1.png

Opublikowano

Na SG gra więcej ludzi niż Wam się może wydawać, tyle, że większość wchodzi wieczorem :) Sama gram w czerwonych, fajni ludzie, najwięcej polaków, chociaż podobno w niebieskich też jest jakas polska gildia ;) w niebieskich nie gra wcale tak dużo ludzi, tylko po prostu najwięcej tam wystawiają sklepów.

Polecam Pandemonie (czerwonych) dużo pomocnych ludzi =)

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

+ w dziale tut bodajze temat jest na free pd na 30dni i innych bajerkow. legalnie ;]

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

A ja bym polecił zagrać w Chunjo - dużo dobrych graczy, jednak o wiele mniej polaków - nie tylu ilu w Shinsoo.

W Jinno nie próbuj, gdyż jest tam malutko osób, a jeszcze mniej polskich gildii. Poproś kogoś w M1 o eq na niskie LVL - na pewno Ci dadzą.

Opublikowano

up@ Mocni gracze? To dlaczego przed chwilą wchodzę na SG i patrze a tu +50% pd bo wygraliśmy obronę kamieni metin?

Polecam Shinsoo, sam tam zacząłem dziś grać. + Dużo osób z MPC.

Opublikowano

Jak pierwszy raz wbiłem to najwięcej ludzi było w Jinno, więc tam teraz gram

A jak byłem w innych królestwach to o wiele mniej ludzi jest, według mnie to najwięcej w Jinno i sklepów też...

Heh.., nie spodziewałem się ze Shinsoo wygra i dostali 50% expa ;D no szkoda bo my tylko 10%

5lwgh1.png

Opublikowano

Ja Gram w Jinno , dziś zacząłem .

Nick : Dieler

Niby Wszystkie tanie ,ale jak na to zarobić ?:D

a w m1 same żyły , głupiego 10k nie chcą dać na ulepszanko ;)

OndteAw.png

Opublikowano

wydaje sie że malo ale wojny krolestw itp to zawsze wygrywa schinsoo tam sa takie gildie ktore same całe ewenty carruja

prosty sposob na zarobek 1-10 lvl expisz i zbierasz kase na slabe eq lub dochodzisz do gildi Dafuq a ja ci daje kase MrChaosPL robisz eq +5 i bijesz metki w m1 swietny zarobek aury berki itp sellasz je zbierasz kaske i expisz 20 malpy ladnie medale dropia 30 kon itp metki 35 i jestes kox wiem to po sobie

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

na sg warto grac bo:

itemy z is mozna normalnie sprzedac

eventy codziennie

latwy zarobek (nikt nie rozwala metkow m1,m2)

ogolnie tanio (aura max 1,2kk silne 150k i nie schodzi)

mila atmosfera

­

Opublikowano

wczoraj zacząłem tam grę i mam pytanie, wyłapują tam moda?

bo używam wbudowanego hacka w tego moda

- szybkość ataku

- szybkość poruszania

- autopickup

- combo 2

więc są jakieś szanse że mnie wyłapią? + za dobre odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam grać na modzie W OGOLE!!!!!! ... korwa mialem zajebiste eq .. fms+9 33sr itd.. okolo 10kk 35lvl juz boja robilem prawie i korwa mac gralem na tym jebanym modzie smieciu i po 2 dniach ban... JEBAC MODA JEBANEGO W Dupe..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

@2up

Combo 2 wylapia prawie odrazu. Kto tylko Cie zobaczy, to zauwazy, ze na mniejszym niz 50 lvl mozna miec max combo na 2. Na 1 jest od 30 poziomu. Widac to bardzo wyraznie, gdyz moj kolega gral na tym, i myslal ze tego nie widac, az do czasu kiedy z nim nie zaczalem bic z nim metina, to wtedy musial to wylaczyc:>

Opublikowano

w Jinno graj, najwiecej Polakow, jak cos pisz w grze nick Cpunek

Pozdrowienia tacy tam polacy ze szok i tak shinsoo rlz na evencie nie podeszli do naszych metinow a shinsoo wchodzilo w jinno jak noz w masło;]

wczoraj zacząłem tam grę i mam pytanie, wyłapują tam moda?

bo używam wbudowanego hacka w tego moda

- szybkość ataku

- szybkość poruszania

- autopickup

- combo 2

więc są jakieś szanse że mnie wyłapią? + za dobre odpowiedzi

ban 100% lepiej wylacz i skoncz z tym rob biologa to dostaniesz bonus do SM

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

ja mam problem i gram na modzie do puki nie dostanę clienta na szybkim hostingu :(

komputer mi się wyłącza po jakiś 30minutach pobierania...

myślicie że jak nic z opcji dostępnych w modzie nie będę używał to też dostanę bana ?

Opublikowano

Pozdrowienia tacy tam polacy ze szok i tak shinsoo rlz na evencie nie podeszli do naszych metinow a shinsoo wchodzilo w jinno jak noz w masło;]

ban 100% lepiej wylacz i skoncz z tym rob biologa to dostaniesz bonus do SM

ja jeszcze na expbocie jadę, nie wiem, zobaczymy jutro jak dostanę bana to będę grał na czysto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...