Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quantum-Craft [Mody!][Dedyk][FB+RP][Nowe Surowce!]

Zielonek09

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A powiem wam..

Dlaczego launcher nie ładzia ?? .. odpalam go daje login i nic sie nie dzieje.. musze normalnie przez McSP odpalac-.-

Opublikowano

Jeżeli Launcher nie zostanie usunięty w ciągu najbliższych 24h sprawa zostanie zgłoszona na prokuraturę.

Launcher jest kradziony ,z dawniejszych serwerów. (kradzież kodu poprzez dekompilacje)

Twórcą jest Omletowy na MPC Krzychu1997 (o ile dobrze pamiętam)

A ty jesteś noobem. może autor pozwolił na udostępnienie paczki, a może twórca tego serwera zrobił sam paczkę z tymi modami co?

Opublikowano

Omletowy nie pozwolił na udostępnienie kodu. Launcher został skradziony i zdekompilowany ,a następnie przerobiony na własną wersję.

skoro został przerobiony to co za problem? a wogóle to też nie mody tego ziomka więc według mnie nie ma problemu

Opublikowano

@UP

Nie chodzi o mody. Został przerobiony ? Prawa autorskie człowieku .... Ja mogę zajebać komuś stronę przerobie bez pozwolenia i myślisz że wszystko gra ?

Tak chce :>

Ale autor tego serwera mógł przecież stworzyć własną paczke z tymi samymi modami i pokaż dowód to ci uwierzę

Opublikowano

@Up

To nie mój serwer a jest cały czas full !

Piszę tylko ,że macie lipny serwer i daję link do lepszego.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...