Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv

SzariQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś serva priv. Może mi ktoś tu wymienić najbardziej popularne które by spełniały warunki:

-brak lagow (lub takie z którymi da się grac)

-wbicie na server w mniej niż 30 min

Odrazy prosił bym o podanie linków do rejestracji i download

Opublikowano

sjsro old new, ecsro, ecsro fembria, ecsro vip, mysro...

Polecam, sjsro old bądź new, wbijasz w 30min czasem mniej ;] lagów jako tako nie ma raty duże i ogólnie jest ok..

Opublikowano
A na mysro nie ma problemu znowu z założeniem konta?

Jeśli nie to poproszę link do download

na mysro juz nie da sie robic kont.

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanie :) zrobiłem już ecsro lecz zaczęły mnie nękać lagi;/ bardzo częste.. Moze mi ktoś powiedzieć co zrobić aby znikły? I czy Wy tez macie taki problem?

Opublikowano
Mam jeszcze takie pytanie :) zrobiłem już ecsro lecz zaczęły mnie nękać lagi;/ bardzo częste.. Moze mi ktoś powiedzieć co zrobić aby znikły? I czy Wy tez macie taki problem?

Tak, po prostu server jest przeciążony.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

CYTAT(SzariQ @ Oct 2 2009, 06:16 PM)

Mam jeszcze takie pytanie smile.gif zrobiłem już ecsro lecz zaczęły mnie nękać lagi;/ bardzo częste.. Moze mi ktoś powiedzieć co zrobić aby znikły? I czy Wy tez macie taki problem?

Przestan grac...

OMG przeciez SWSRO i ECSRO to praktycznie takie same pliki, a na ecsro sa lagi po 5min ...

Lagi to lagi nie da sie nic z tym zrobic.

Chyba ze w czasie grania masz otwarte xxx lub jakąś inna strone tego typu to lagi beda jeszcze wieksze.

Polecam SJSRO

Opublikowano
NooB_Killer aa co lepiej sie juz przedstawia sytuacja na sjsro? Bo pamiętam jak tam grałem to była tragedia;/

Najlepiej wbija się na sjsro old ( ja wbijam do 20minut), nie ma także lagów. Jedyny problem to reg, który jest otwierany w losowych godzinach.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Pobierasz media.pk2 z tuta Precisiona i clienta zgodnego z ver 1,091 ( masz go w tucie), instalujesz, wklejasz tam pobrane media, pobierasz media patchera, otwierasz, lokalizujesz w nim swoje media ( to, które pobrałeś). Następnie w pole Ip nr 1 wklejasz ip starego servera sjsro ( masz w tucie) i klikasz patch.

Link do media patchera:

http://www.sendspace.com/file/4gsxvb

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

No właśnie nie moglem znajść media patchera:) za chwile zobaczę jak to będzie działać :D Jak coś to z góry dzięki ocenę już postawiłem :)

Opublikowano

Polecam 100% Sjsro Old.. bez lagów wbiłem 9d prowadzę gildię i nawet na 2 kontach nic nie widać...

farmie chara o.O

Masz w moim topicu al..

b577e893e102f.png

Opublikowano
Już pobrałem inne ;) zrobiłem wszystko tak jak napisałem i wyskakuje błąd ze niby jest już uruchomiony.. Czy coś takiego

Zrób reinstall i wklej media jeszcze raz.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Może trochę głupie pytanie ale jak już na media patcher kliknę patch to później co ma się stać ?

@Sory że nie edytowałem

Opublikowano
Może trochę głupie pytanie ale jak już na media patcher kliknę patch to później co ma się stać ?

@Sory że nie edytowałem

Ma Ci wyskoczyć media has been succesfully patched czy coś takiego i kliknąć ok

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...