Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czt Jest To Mozliwe?

darek185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otoz mam taki problem wchodze dzisaj rano na swoja postac robie to co mam robic i sie wylogowywuje. wchodze wieczorem i nie mam eq ale jedynie tego ktory mam zalozony czylo helm, tarcze, kolczyki, branze itp itd. na 100% nie wpisywalem nigdzie passow wiec jak to mozliwe ze mi zniknal sprzet? dziwne jest to ze nic wiecej tylko to co mialem na sobie a w ekwipunku mialem jeszcze cenne rzeczy? jak to sie moglo stac? pomoze ktos? zglosic to do gm cos to da?

Ps pytanie z innej beczki jaki FB dziala po update?

Opublikowano

ale nic nie sciagalem zreszta czemu obrobili tylko eq co mialem na sobie a nie cale i inne postacie na tym koncie? a jedynie gdzie podawalem pasyy to metin2 bot - ten co sam expil a teraz nie dziala;/

edit

dodam jeszcze ze mam antywira kaspersky i nic nie ma w raportach;/

Opublikowano
masz odpowiedź na swoje pytanie, jeśli chcesz mieć zawsze całe eq to nie podawaj nigdzie pasów !!! (nawet do bota) tylko na metin2.pl xD

Można wiedzieć jaki masz antywirus ?

fuck wszyscy mowili ze bezpieczny ten bot sam sknaowalem na virustotal i zonk jeden wielki;/

a antywira mam kasperskiego jak juz pisalem wyzej.

Opublikowano

Ale pobierałeś z tąd?Jeśli tak to na bank nie z tą, na bank coś pobierałeś, albo podałeś komuś passy.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

wersje 2.1 pobieralem z tad a 2.2 i 2.3 ze strony programu;/ tyle ze juz z nich nie korzystalem tylko z wersji 2.1 gdzie podalem pasy do automatycznego logowania sie;/ tyle ze w tym bocie nic totalwirus nie znalazl...;/ skanuje kompa teraz kasperskim i super-antySpywarem zobaczymy czy cos znajdzie;/

Opublikowano

Nieeee jak nic nie znalazł to jest bardzo mała szansa że ktoś coś wstawił do niego, więc na 100 % podałeś gdzieś indziej, albo pobrałęś jakiś plik muyczny, obraz cokolwiek i w nim był keylogger.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

E dlaczego nie zamkniecie tego topicu ?? Robi sie spam wielki a nic nie zrobi już autor tematu (nie wskrzesi itemków, a więc prosze o close topic)

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...