Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - key24h.pl

naxiiking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem niedawno gift code na key24h.pl - otrzymałem hasło i login do konta premium, jednak zauwazylem cos dziwnego - ktoś inny gra na moim koncie. Mam taką prośbe - moglibyście wypisać nicki swoje, jeśli kupiliście na key24h.pl. (Kupiłem sobie tam moje piąte konto premium, nie zeby sie chwalić, ale nie chce wyjść na idiotę.) Mój nick to heros07.

jebać psy

Opublikowano

Nie warto korzystać z tanich ofert zakupu gift-code, lepiej kupić na oficjalnej stronie. Zapłacisz więcej ale masz pewność.

Opublikowano

Ja powiem ci że w cale się nie dziwę tego ponieważ konto premium do minecraft'a za 25zł to trochę tanio. I raczej że to będzie fail, no ale spróbuj się skontaktować z nimi.

Zresztą te konta które sprzedają są użyczane na 6lat i nie można zmieniać hasła.

Opublikowano

Wszystkie konta sprzedawane za 20zł to tak jak kolega mówi, bez zmiany hasła. Osoba która oddała te konto, i tak może się na nie zalogować, ponieważ

hasło i kasacja jest możliwa bodajże po 6 latach, lub 5 ;-)

OndteAw.png

Opublikowano

Lulz, prosiłem o podanie waszych nicków jesli tam zakupiliście, wiem, że kupowanie za 25 zł to idiotyzm, pisałem juz o tym.

jebać psy

Opublikowano

Dałeś się zrobić w hu*a ..... Najpierw się czyta:

"Konta są użyczane na okres 6 lat. Związku z tym nie ma możliwości zmiany danych do konta (hasła, loginu itd...)"

Potem się kupuje .... I to na czerwono napisane... lol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...