Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoveLastMT2[PL][HAMACHI]

hampel0r

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba si? serwer ! ?

• Swietny:)
      33
    • Sza?u nie ma
      27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Polecam tego serwera poprostu żenada , prosi sie GM o jedna rzecz to trzeba czekac jakieś 30-60min wgl nie ogarniaja , sa bugi expa jak sie expi to nic nie leci. Jak dlamnie to ten server jakieś gówno widać ze zrobiony na byle jak nie POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze ten server wgl nie jest Zabezpieczony juz 2 albo 1 osoba im sie włamali , poco wy robicie server jak nie umiecie !!!!

Jak Ty prosisz pewnie spamem typu: "Daj mi GM plis, będę dobry" to się nie dziw, że to długo trwa...

Exp to można spróbować expić gdzie indziej, bo to chyba wina game...

Opublikowano

Pang ciekawe czy coś przerobione i czy dodałeś coś nowego :x za mały exp jak dla mnie ale wbije i obczaje :f

r9j2bt.png
Opublikowano

Jest 18:13 i nadal OFF

18:20 Proszę to się nazywa dotrzymywanie słowa. Grałem na tylu serwach hamachi ze to się w du*** nie mieści i nie było takiego na którym godzina otwarcia była by punktualna. Weźcie się zorganizujcie

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Ja tego nie rozumiem po ch*j są w sklepie itemy od 1lv do +42lv jak na START dostaje się 78lv i eq. Lepiej tam jakieś normlane itemy dodać a nie takie że się wyraże gówno!!! I prezka 8/10 dodaj jakieś Ss'y i może zagram.

Napisze coś jak będzie mi się chciało!!!

Opublikowano

są nowe ss o ile pamiętam to wyżej albo na poprzedniej stronie bo edytował ale jak zapewne ty widzisz i inni to serw nadal OFF a juz 18:38 nie wiem czy wgl on dzisiaj odpali ja nie będę bezczynnie czekał bo nie wiadomo co on za przeproszeniem odpierdala.

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Serwer ON za 3/4 minuty !

Tekst By Słoń

Oto Słoniu, Wyższa Szkoła, jestem tu z całą bandą

I mam najebane jak w czasie Apokalipsy Brando

Jadę jak fantom, mam tą niezdrową wiksę

Słabi MC zasłaniają się przede mną krucyfiksem

1332451308_by_jeykey1543_inner.gif

Opublikowano

Wiemy. Jutro to zmienimy!

Tekst By Słoń

Oto Słoniu, Wyższa Szkoła, jestem tu z całą bandą

I mam najebane jak w czasie Apokalipsy Brando

Jadę jak fantom, mam tą niezdrową wiksę

Słabi MC zasłaniają się przede mną krucyfiksem

1332451308_by_jeykey1543_inner.gif

Opublikowano

Serwer Dalej OF ...

19:22

Proszę cię odpal go chce na czymś w końcu pograć bo jak widzę inne serwy (gotowce) to nie mogę patrzeć,

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Jak była ta szkata ripa to było dobrze a terez wszystko jest w shopie. Lepiej troche się męczyć aby coś zdobyć a nie wszystko gotowe.

Napisze coś jak będzie mi się chciało!!!

Opublikowano

Serwer Pro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@edit

serwer jednak D N O administracja olewa serwa dziś np nie był w ogóle włączony bugi np na exp NIE POLECAM

Opublikowano

ta ja cos prosze o Itemy?? bo jak na poczatek sie wchodzi to bez eq i pisze czy bym mogl dostac miecz bo nie mam czym bic to czekelame jakies 40mni i jeszcze nie dostalem , a te komentarze ze server PRO itp to pewnie jego koledzy żeby zachęcić graczy żeby grali na jego server.

Opublikowano

Server typowo PvP...Nie lubię takich, szczerze, więc się nie wypowiem na temat servera, ponieważ najbardziej leżą mi servery exp/4fun.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...