Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Najlepszy statek-bez brania pod uwage kosztu

NOOBO POWER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spearhead na bota

aegis, golec, vega na bitki (kto co woli)

cytadela na palladium i na kubiki

zalezy kto ma jaki styl ten statek będzie dla niego najlepszy.

lubisz latać po bitkach? wybierz na poczatek golca, dobre konfy, ammo i mało kto ci ucieknie

wolisz alieny to kup cytadele, załaduj 2mln osłon i tłucz boss krychy w miejscu :P

Opublikowano

na bota polecam leonka oczywiście na 1 gali cytadela do bota wogóle nie pasi na bitki polecam gola i vege ale tu trzeba by mieć oczywiście pp,ulepszenia,apis i zeus ^^

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

chodzi mi tu nie o bocenie tylko o gre , na bitki i na wszystko ... nie chodzi mi tu że który statek na co tylko który według was jest najlepszy z nich , według WAS a nie taka odpowiedź że komu co pasuje .... napiszcie i wybierzcie tego który WAM pasuje

Opublikowano

Głosowałem na aegisa. Od kąd kupiłem nie przesiadłem się na inny statek.

Bdk bez straty hp i osłony pada a kuba z x2 na 1 konfie. Polecam zwłaszcza z rombem

Opublikowano

Aegis (jestem szczęśliwym posiadaczem)

- bardzo dobry do wszelkiego rodzaju wrót, alienów, 4-5, piraty, a kubik z x1 to już nie problem :)

- co do pvp? lepszym rozwiązaniem do pvp jest stary golec ponieważ ma dużą siłę strzału, a w połączeniu np. z Solancem niestety przegrywa, co nie oznacza, że jest słaby :)

Opublikowano

Powiem tyle... Mój Aegis mógłby się bić z 3-4 dobrymi gośćmi ale mi nie wklepią... Czemu? 1 konfa Ćmowa czyli prawie full laserki full speed i w dronach 4-5 osłon żeby odnowa osłony się nie marnowała i jadę ćmą.. Mam mniej niż 150k to 2 konfa... 700k osłon czołg i krab ... Oczywiście cały High tech (rep osłony + Robot wojenny). reperuje sie prawie całkowicie na 2 konfie włączam 1 i jade znowu... dopóki nie przyleci koleś który mnie zaskoczy hitem 80k + nie są w stanie mnie zdjąć

Opublikowano

@up

Możesz mieć 2 statki ( kup 2 hangar )

przeczytaj mój post jeszcze raz wiem że mogę mieć 2 hangary z 2 statkami ale co z tego jak uri mi brak :P narazie zbieram na aegisa

Opublikowano

Wahałem się pomiędzy Aegisem, a Golcem, wg. mnie są równe, ale wybrałem Aegisa - deczko lepszy na kubikach :D

Opublikowano

Serio ubiłbym ageisem kubika tylko z x2?nie wiem czy ma to znaczenie,mam 22lf4,bije golcem 22k z x2 max,dał bym radę ageisem ?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Według mnie najlepszy AEGIS bo ma 2 moce na hp i 1 na osłonę, umiejętności na hp regenerują się co 2 minuty a na osłonę 30 sekund. Bardzo dobry na kubiki z x1 na speromie :) z jakimś flaxem

Opublikowano

Moim zdaniem to Aegis, co z tego, że ma mniej laserków, no ale co potrafi

a to tylko 3 umiejętności.

a co do umiejętności słyszałem, że trochę je ograniczono, co ille minut jak umiejętnośćwie ktoś?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...