Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]Problem z mc

Skojarzeniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propbelm z mc ;) no to tak ... Usunełem .minecraft , żeby wgrać modya gdy chce go teraz zainstalować to dochodzi do

2% albo 3% albo 6% lub 10% i dalej nie idzie ;( Niepisac mi REINSTALL!!! bo taką odpowiedz moge se wszadzić w ....

ps mogla byc błedy pisaem na szybko

Opublikowano

1339235276-U369501.gif

tu masz paczkę modów jaką znalazłem powinien być chyba cały .minecraft SKAN nie wstawiony ponieważ z innego forum to znalazłem a już nie chciałem dawać linku

mihcio15.png

Opublikowano

@up

Ja potrzebuje czystego mc ...

@up2

Tak , tak .... Neta niemam a napisalem post .... Toj est tak , że idzie tak do 10% i się zatrzymuje czkalem 20 minut i dalej tak stalo tak jakby ekran sie zwiesił ;) (mc dziala normalnie czyli odpoiwada ;))

Opublikowano

Spróbuj pierw wgrać tą jave:

http://www.dobreprogramy.pl/Java-SE,Program,Windows,13186.html

potem włącz od nowa minecraft'a.

Opublikowano

Dowalacie mnie tymi odpowiedziami .... Jave mam a po 2 jak bym jej niemial to by się nawet nie odtworzylo okienko logowania ;0

Lecz możesz mieć starą wersję lub z błędami. Dlatego radzę Ci zrobić właśnie reinstal javy.

Opublikowano

Z tego co ja wiem, to nie kasuje się .minecraft

Zią, weź sprawdź najwnosze wersje na chomikuj, pobierz którąś usuwając starą wersje. Uruchom jako administrator

i będzie działać.

OndteAw.png

Opublikowano

A ty gĹ..i jesteĹ obrazasz i oczekujesz pomocy... zakĹadam ze taki kozak gra na orginalym mc.Usun caĹe .minecraft i klijenta sciagnij z strony mc. Sprawdz poĹ. internetowe start>uruchom>wpisz tam ping google.pl -t i jak bedzie sie pojawiaÄ ip to znaczy ze masz neta, i wtedy sprobuj zaktualizowaÄ. Napisz na pw to moze ci podesle .minecraft

Opublikowano

@up

czy ja kogoś wyzwałem ? Tylko denerwują mnie spamerzy którzy napiszą odpowiedz byle jaka ... Np to z java ... niech pierw przeczyta a później pisze ... bo pisze przecieżze mi się instaluje i zatrzymuje a ten mi pisze o javie ....

Proszę o zamknięcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...