Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer VPS

xZrender

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak 20 slotów na pewno utrzyma a z 30 może :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Nie polecam ultimahost. Miałem tam ten najlepszy pakiet i powiem ,że na serwer minecraft się nie nadaje.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Nie nie utrzyma 20 slotów. Czemu tak jak pisałem system też pobiera ram.

@up ja mam na ultimahost ofertę za 69 żł i mam postawione tam 2 serwery minecraft po 30 slotów ? więc w czym ty miałeś problem

Opublikowano

Nie nie utrzyma 20 slotów. Czemu tak jak pisałem system też pobiera ram.

@up ja mam na ultimahost ofertę za 69 żł i mam postawione tam 2 serwery minecraft po 30 slotów ? więc w czym ty miałeś problem

Problem z lagami. Nie wiem czy to było z mojej winy czy co ale gdy tam napisałem to odpisali mi ,ze nie zajmuja sie serwerami gier.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Myślę że coś u cb. I tak tam jest 2 co najczęściej odpisują w pomocy technicznej. Jeden pomaga 2 to jest leń i jak tylko nie musi to nic nie robi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...