Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tutorial]jak Zrobic Sie Gmem ;f

Pwner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh a ja nie dam rady tego zobic :/ Jak wylaczam polaczenie i wlaczam tylko te co zrobilem To mi sien ie chce zaladowac Navicat ://// Musze spowotem wlaczyc siec i potem restartowac serwer :/ wie ktos moze co robien i tak ? Oczywiscie za pomoc daje 5* x5 :)

Opublikowano

Pomocy! łączę się z bazą, ustawiam IP na takie jak jest podane w 1 poście - nie ma GA

ustawiam ip z ipv4 - nie ma GA

ustawiam ip z ipv4 gateway - nie ma GA!

a tak już się cieszyłem, serwer wkońcu postawiłem po 20 próbach xdd i teraz sie pobawic nie moge ;d

Z góry dziękuję za pomoc ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam to samo co szertu i bambuko ;/ korzystałem ze wszystkich poradników jak zrobić GM i nic nie działa ;/

UP: zaloguj się najpierw do freebsd i wystartuj serv, potem loguj sie do bazy mysql

Opublikowano

Ja mam taki problem ze jak wpisuje w Gmhost swoje ip z himachi i potem w gmlist tez wpisuje te ip z himachi potem restartuje serv, wlaczam juz swojego priv i jest logowanie i logowanie i logowanie ... moze wie ktos co jest nie tak?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...