Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytania nowego gracza

Sodema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem nowym graczem silkroada.

I mam do Was pare pytań.

1. Czy jest jakieś spolszczenie do najnowszej wersji ?

2. Jak używać umiejętności ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Witam . Więcej info pisz do mnie na gg i postaw like :)

1.Nie ma spolszczenia do gry . Spokojnie wystarczy że się uczyłeś w podstawówce ang i będziesz ogarniał wszystko

2.Co rozumiesz przez umiejętności? Skille możesz rozwijać dzięki sp - skill point , które zdobywasz po przez zabijanie moobków tzw exp ;) Oraz robienie questów.

Opublikowano

1. Okey , questy jednak nie są takie trudne ;)

2. Problem rozwiązany.

Próbowałem użyć skilla passive ;)

Dobra teraz potrzebuje porady jak zarabiać . mam 8 poziom i zero zlota.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

więc tak do 70 lvl w grze nie ma złota

ale są npc na środku każdego miasta podajże 3 jeden daje każdy nowy set broni , zbroi na twój lvl czyli dobijasz ten 8 idziesz do niej i wybierasz sobie broń na 8 poziom tak samo z resztą , obok jest także npc co daje potki , pillsy i inne gówna za darmo , a u trzeciego możesz wymieniać tokeny jakie masz , te monetki co dropia ale na niskich lvl nie ma to sensu

jest jeszcze pasek pod twoim hp/mp który działa niby anty botom pierwsze 5h masz 100% expa później już 50% 3h i koniec musisz czekać do 16 naszego czasu aż odnowią , i musisz być offline

a ja mam pytanie jak nie ma golda to do czego służą teraz joby

NJxbd4x.png

Opublikowano

Joby vasto służą do zarabiania . Masz thiefa - złodziej ; on kradnie towar traderom , czyli kupcom , natomiast hunterzy ochraniają traderów w dotarciu do celu. Cały myk jobingu polega na zgraniu . Traderzy kupują towar w jednym mieście (hotan) i sprzedają w drugin (dowhang) drożej. Oczywiście nie mogą się przemieszczać teleportem między miastami , gdyż podróżują na specjalnym pecie - jest to koń / byk / wielbłąd. Napiszcie mi na gg będzie łatwiej wam pomóc ;)

Opublikowano

Joby vasto służą do zarabiania . Masz thiefa - złodziej ; on kradnie towar traderom , czyli kupcom , natomiast hunterzy ochraniają traderów w dotarciu do celu. Cały myk jobingu polega na zgraniu . Traderzy kupują towar w jednym mieście (hotan) i sprzedają w drugin (dowhang) drożej. Oczywiście nie mogą się przemieszczać teleportem między miastami , gdyż podróżują na specjalnym pecie - jest to koń / byk / wielbłąd. Napiszcie mi na gg będzie łatwiej wam pomóc ;)

błagam cie już 3 post precyzuj co piszesz bo wyraźnie napisałem że do czego teraz są joby na niskich lvl jak złota do 70 lvl nie mam ...

w silkroada z przerwami gram kilka lat więc jak się coś pytam to chodzi mi o dokładnie to co pisze a nie wyogólnianie rozumie że chcesz pomóc ale ja naprawdę

podstawy wszystkie znam :)

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...