Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [GTA4] Jak wpisywać kody?

Ajs3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy próbuję wpisać kod, klikam 2 x strzalke wyskakuje mi tylko Multiplayer i cos po ang, przetulmaczylem i nie dotyczylo ani kodow, bledu itp.

Nie gram na multiplayer poniewaz Games Social nie dziala (jak wiem, co jakis czas sie tak dzieje) wiec gram na single player (czy cos takiego, nie wiem jak to się nazywa w gta :D)

Czy na single player nie da sie wpisywac kodow? Moze mam cos zle w opcjach? Proszę o pomoc! :)

Opublikowano

Ja słyszałem to samo co up zrób pierwszą misję jeżeli nie robiłeś i napisz nam co i jak . Jak nie zadziała dalej będziemy kombinować . Aha jest jeszcze jedna opcja jest graj bez kodów :D

Opublikowano

Aby móc normalnie korzystać z telefonu, wymagane jest przejście pierwszej lub pierwszych dwóch misji. W przypadku, gdy nie przeszedłeś żadnej i dopiero zacząłeś grę - nic nie zdziałasz. To normalne, nie trzeba nic przestawiać w ustawieniach.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Dzieki, zadziałało po 1 misji :D Leca like :)

Jak gram w gta to zawsze z kodami, lubie czasem jezdzic po miescie w takim turismo i do tego 5 gwiazdek na karku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...