Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawne Czasy

Minecraftowiecx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisaj postanowiłem pograc w PL na servie solar mam 5lv <haha> xD i znalazłem moje dawne konta tzn.

Na feniksie

Ninja laska 46lv a na niej zbroja na 18 na woja +9 amija +9 i takie tam inne smieci

Na servwandesie

szamanka 54lv blogo m8 i ktorys tam buff m7 i full ku w depo

eq wachlarz +8 int i inne

co z nimi zrobic jakie macie pomysły żeby sie dorobić??? a moze zaczać grac na nich???

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Graj tą Ninja 46lvl i zrób sobie dropa na nowym koncie.

Wbij 9 lvl i leć do imha dropić riby, chodź na metki, wbij 30lvl i łow ryby na FB.

86226145013474567463.png

Opublikowano

ale na feniksie? ^^

mam pomysła bede pisał ze je sprzedam ze eq na solarze bez e-maila ludzie beda mi dawac itemy i nanich grac a ja potem je bede odzyskiwac ^^:D

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Sprzedaj itemy z szamana (zostaw na intę) zostaw go jako buff i zrób Sobie inną postać. (Bufa już masz), 1KD na poty wystarczy, więc źle nie powinno być.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zostaw postać, sprzedaj za kilka KK na Solarze i graj na s26. Idź na 9 lvl do Imha przy czym czekaj na drop broni 30 lvl.

Ja bym tak zrobił - co Ty zrobisz, zależy od Ciebie.

Opublikowano

Spróbuj zamienić eq na tamtych serwerach na eq na solarze

Potem zrób dropka 35 lvl i dorób kaske potem eq i expisz dalej.

Aa nie zapomnij o skilach ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Chciłbym wspomniec ze na ninji jest okolo 20 medali pierscien expa jakies tam ku i inne itemy dosc wartosciowe a szamanka ma skile m7/8 wiec nie wiem jeszcze :>

Edit.

no chyba że te dwa konta wymienie za jakies porzadne konto +40 z eq na solaru ???^^

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Chciłbym wspomniec ze na ninji jest okolo 20 medali pierscien expa jakies tam ku i inne itemy dosc wartosciowe a szamanka ma skile m7/8 wiec nie wiem jeszcze :>

Edit.

no chyba że te dwa konta wymienie za jakies porzadne konto +40 z eq na solaru ???^^

Nie ma sensu zaczynać na tych starych serwerach. Tego buffa na pewno ktoś wymieni za dobry ekwipunek na Solarze.

Twoja decyzja, ja bym sprzedawał, wymieniał i zaczynał na s26.

Opublikowano

grr.. xD

taki kraj gdzie sa przeklete zwierzaki i z nich dropia kozy rib fms itp..

Sprite.

Tyle ze mi sie w cos takiego nie chce bawic ^^

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

moim zdaniem graj buffką :) mało osób na pl'u nie gra szamanem bo nie potrafi bo myśli że to słaba postać , a z buffowaniem za kase możesz się ładnie dorobić

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

moim zdaniem graj buffką :) mało osób na pl'u nie gra szamanem bo nie potrafi bo myśli że to słaba postać , a z buffowaniem za kase możesz się ładnie dorobić

Tak tyle że ja już wybrałem server Solar , więc ja chce się jakoś na Solarze odrobić ^^

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Buffowało się za kasę/expa jeszcze parę lat temu. Teraz wyśmieją, albo znajdziesz kogoś po 10godzinnym szukaniu. Warto? Nie. Sprzedaj eq na tamtych serwach i wymieniaj się kasą.

Opublikowano

Polecam Ci wymienić eq na tych dwóch serwach za eq na Solar

Ponieważ tam są najstarsze czasy metin2 (Małe ceny nie tak jak na niektórych

ogon + 40kk , kamyki duchowe po 50kk lecz po 700k ) Ja także dziś zacząłem grać

na Solar w Jinno Zapraszam !

@Edit

A poza tym na solarze jest duża liczba osób 2 serwer z taką ilością garczy to monastyr

1359796545-U215643.png
Opublikowano

odradzal bym ci grac na monastyrze prawie ze zaczynasz od nowa to juz wolal bym na serwandesie od nowa zrobic postac i na bufie wbic skile do g lub wyminic bufa za jakas postac . lub wybierz sobie jakis mlody serwer by sie dobrze gralo i konkurecja nie byla z byt wysoka :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odradzal bym ci grac na monastyrze prawie ze zaczynasz od nowa to juz wolal bym na serwandesie od nowa zrobic postac i na bufie wbic skile do g lub wyminic bufa za jakas postac . lub wybierz sobie jakis mlody serwer by sie dobrze gralo i konkurecja nie byla z byt wysoka :P

ale to jest wgl. nie na temat;D

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

A tak swoją droga jak ktoś by był zainteresowany tym kontem oczywiście bez oszustwa to pisać ^^

ps. mam nadzieje ze mnie nie zwarnujecie za handel ;p

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

za szamanke dostaniesz moze kilka zł,

ale lepiej grać na s26 bo S2 to stary serwer

Ale ja chce własnie dotać coś na s26

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...