Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hack Shield

Senju95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pomyślnie zablokować hsa? Próbowałem bypassem , ale niestety banują mi noob chary 1 postała 1 dzień po czym ban a druga 4 dni. Proszę o pomoc ludzi , którzy mają sprawdzone metody a nie takich co "myślą" , że zadziała. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Jejku przeglądałem te sposoby i najlepszy to niby bypass a dostałem bana jaki ma sens żebym przeglądał pozostałe skoro najlepszy został obalony potrzebuje pomocy od ludzi , którzy teraz bocą i są bez karni a nie linku do tematu , który przejrzałem już tydzień temu. W ogóle próbowałeś , któregoś z nich masz jakieś doświadczenie? Bo właśnie kończe expić 3 postać i wolałbym żeby nie dostała bana poza tym to jest męczące expić co kilka dni 30 lvl.

Opublikowano

Używam fish botu... Co tu trzeba umieć nie stałem 24/h tylko głównie nocą z czego miałem ustawione alarmy i w dodatku robiłem przerwy i zmieniałem godziny i mimo wszystko przez 4 dni tylko byłem bez karny.... I nie miej mnie za nooba bo na noobów wychodzą Ci co mi bypassa polecili z tego forum i skoro nic mi nie dał dlaczego 1 i 2 "najelpszy" sposób na forum zawiódł w ogóle zanim się wypowiesz pomyśl z 2 razy. Bo prosiłem o wypowiedź ludzi , którzy coś na ten temat wiedzą. Dodam , że na główną nie dostałem bana bo nie ma żadnych logów powiązanych. Tylko dlaczego w ogóle dostałem bana skoro zablokowałem 2 najhlepszymi sposobami z forum hsa?

Opublikowano

A jakiego masz fb?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...