Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

V2 vs 38body+buff

rafiko1112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam postać na Metin2PL 38lv body z eq 5b i fms+9 40% sr oraz buffka po 22% skille. Chciałbym poexpić w V2. Mam związane z tym pytanie: czy będzie mi leciał szybko/w ogóle exp? Nigdy nie eksperymentowałem i nie chcę stracić przepustek na próbowaniu.

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

To jeszcze takie pytano. Nie lubię expić na BO, ale jeżeli trzeba, to trzeba.

Szybciej wbije lvl'e na BO czy V2?

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Nie masz po co iść do V2. Do 45 lvl spokojnie wbijaj na BO w nocy, a dopiero potem leć do Lochów Pająków.

Exp na 38 poziomie, będzie stosunkowo większy na Orkach niż Pająkach.

Opublikowano

Szybko by leciał lecz dużo nie uciągniesz lepiej doexp 50 i wtedy coś spróbuj tylko +12k hp musisz mieć wtedy

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

osobiscie gdybym byl na twoim miejscu poszedl bym do V1 na szpony dobic 52-55 wbic skile na m5+ i dopiero wtedy do V2 ( niewiem jak tam ale w v1 z 11k pz i 450 defa z bufen i fms sr 40 spokojnie dasz rade )

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Tak jak koledzy radza idz na orki exp bedzie szybciej lecial choc gdybys buffowi kupil eq z Intem bylo by lepiej bo szybciej bys wybijal ale decyzja nalezy do ciebie....

Licze na Like it

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

wbij 45 lvl zrób ks. klątw żeby szybciej bić z marmura + full eq z hp , czytaj poli i potem do v2 z buffem

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dokładnie jak nie lubisz BO to zapraszam do V1 ;) W V1 pociśnij do 45-50 i dopiero do V2 , bo na tym 38 bynajmniej ja marnie to widze ;)

OndteAw.png

Opublikowano

jak będziesz robił nockę na bo to wyjdziesz z 48 potem zrobisz te misje ze strona itp i 50lvl bedzie wtedy mozesz myslec o v2 choc ja bym wolal dobic 54 w v1 i z 3 skilami isc na v2

Opublikowano

Człowieku, na 38lvl możesz być nawet nie wiem jak pro, ale exp w v2 to będzie męczarnia ; ) Po pierwsze- za mała ilość hp, drugie- za mało defa, trzecie- trucie Cię zjada na wejściu. Bez kisielu w majtkach. BO jest najlepszą opcją, albo v1 szpony jak już masz takie ciśnienie i sobie zobaczysz.

Opublikowano

świadectwa mega wierzchówców lecą z metkow i dają określony bon np pż, def, atak. Tylko żeby mieć to 150defa z wierzchowca to musisz mieć najpierw militara. A ze nawet 50lvl na niego nie masz, to nie licz na nic ciekawego.

Opublikowano

Bodym to cięzko raczej, ale dasz rade. Z takim fms kto nie da rady. Exp będzie tobie pro leciał, przecież expi się tam do 75lvl.

Buff w miare ogarniety :)

2/3 grupki bys brał

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...