Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] z Fish Botem i Autopatcherami...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam Problem z tym Fish botem oraz z niektorymi Autopatcherami.Patcher z gladorMT2 i z niektorych innych servowo niechce mi sie uruchowmic oraz ten Fishbot i przy tych 2 zdarzeniach wyskakuje ten sam blad; //imageshack.us/photo/my-images/233/26933319.png i przy Fishbocie i patcherze GladorMT2 i nwm jaki program mi brakuje ze on nie dziala z gory mowie ze Net.Framework mam 3.5 i 4.0 Server Pack 3 zainstalowalem ale on zepsul mi windowsa przez co instalowalem go od nowa.

POMOZE KTOS????!!!

Witam otoz mam Problem z tym Fish botem oraz z niektorymi Autopatcherami.Patcher z gladorMT2 i z niektorych innych servowo niechce mi sie uruchowmic oraz ten Fishbot i przy tych 2 zdarzeniach wyskakuje ten sam blad; www.imageshack.us/photo/my-images/233/26933319.png i przy Fishbocie i patcherze GladorMT2 i nwm jaki program mi brakuje ze on nie dziala z gory mowie ze Net.Framework mam 3.5 i 4.0 Server Pack 3 zainstalowalem ale on zepsul mi windowsa przez co instalowalem go od nowa.

POMOZE KTOS????!!!

Opublikowano

Wez sobie tego fishbota i daruj tego. Wtedy moze dzialac :

www.mpcforum.pl/topic/482343-dlnew-m2fish-erpel-v42/

Po aktualizacji

76561198093573641.png

Opublikowano

a bedzie on dzilala na balmorze bo mi ogolnie chodzi zeby te auto patchery dzialaly bo gondor tak mi nie dziala

;/

Opublikowano

ale mi wogule nie chce sie wlaczyc gdy klikam zeby otowrzyc wyskakuje to www.imageshack.us/photo/my-images/233/26933319.png ten sam blad co w poprzednim i nw jakiego programu mi brakuje w kompie czy co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...