Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pytanie]Kilka pytan,pomoc!

jestemtupowh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Ostatnio kupilem sb ps3,i mam kilka problemow,pytan.

Otoz gdy podlaczam konsole do TV,odpalam av1 ,odpalam gre i...nie chodzi na full rozdzialce telewizora

Uciete sa MPCe jak i dolne krawedzie obrazu,przez co gra mi sie troche ...inaczej.

Drugie pytanie,to jak grac multika?

Jestem lysy w konsolach,ten model to moj pierwszy :P

Z gory pozdrawiam,dziekuje...

Aha...Mozecie mi polecic kilka fajnych gierek?Jakies przygodowki/strzelanki...

w sumie wszystko strawie tylko nie jakies simsy czy my little big planet itp.

:)

Opublikowano
Aha...Mozecie mi polecic kilka fajnych gierek?Jakies przygodowki/strzelanki...

w sumie wszystko strawie tylko nie jakies simsy czy my little big planet itp.

Assassin's creed (wszystkie czesci), battlefield 3 i GTA IV

najlepsze gry do single i multiplayer :)

Opublikowano

Może tak trochę jaśniej? Jakimi kablami podłączone jest ps3 do telewizora?

W opcjach obrazu telewizora jak i konsoli próbowałeś coś regulować? Jak nie to z łaski swojej wejdź i sprawdź...

W multiplayer gra się tak samo jak na PC, niektóre gry wymagają wpisania kodu z online pass'em który dołączony jest w pudełku z grą(kod wpisuje się w sklepie playstation)

Co do gier to:

Red Dead Redemption, moim zdaniem GTA IV się chowa, RDR ma świetną fabułę która zapewni kilka godzin dobrej zabawy oraz bardzo rozbudowany tryb dla wielu graczy, pozycja obowiązkowa!

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Aby śmigała na fullu musisz ją podpiąć kablem HDMI. Aby grać przez neta musisz mieć konto na steam

Nauczmy Dzieci NEO dawać LUBIĘ TO!

To nic nie kosztuje, a motywuje -.^

Opublikowano

Jestem zielony,nie umiem jakos "jasniej",mam konsolke pierwsza od 2 dni ;x

Co do tych kabli,to sa zwyczajne,jakies...

Sprawdze te ustawienia,

Pewnie masz ustawione w opcjach wyświetlania obrazu HDMI a jedziesz na zwykłych "czinczach"

@UP, Steam jest wymagany tylko do kilku gier jak np Portal, 99% gier wydanych na PS3 nie ma wcale powiązania ze Steam a żeby grać przez neta wystarcza samo konto na Playstation Network

Opublikowano

Pogrzebalem w ustawieniach troche,te hdmi itp,ale nic sie nie zmienilo...

Ktos mi moze powiedziec,jakie to sa opcje???

Moze warto kupic inny TV?

Dzieki za wszystko.

Trzeba poczekać aż przyleci jakaś wróżka i powie nam jaki masz aktualny model telewizora bo widać sam tego nie potrafisz określić...

Opublikowano

Polecam CoD Bo nie oderwiesz się z multi od zombie :), CoD mw3, wyjdzie też podobno na ps3, global ofennsive cs wiec kup sobie to :D

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Miałem wiele gier na ps3, ale do multi zdecydowanie polecam COD:BLACK OPS jest duuzo opcji i mozna grac ze znajomymi na 1 tv nawet w 4 ^__^ + tryb zombie + tryb gra o kase

A co do 1 pytania to

-musisz mieć kabel HDMI to jest z taką końcówką złotą

-pozniej wlazisz w opcje na ps3 i dajesz ustawienia wyswietlacza i tam zmieniasz na 1080p i zaznaczasz kabel HDMI i juz masz obraz full HD nie widze w tym filozofii ; P Jezeli nadal masz gorszą jakość to najwidoczniej nie masz full HD w TV

- aby zagrać na multi robisz konto PSN logujesz sie na nie wkladasz plyte wybierasz tryb multiplayer

JA NIEWIEM LUDZI JA WSZYSTKO OGARNĄŁEM W KILKA MIN PO DOSTANIU KONSOLI CO W TYM TAKIEGO TRUDNEGO WYSTARCZY UMIEĆ CZYTAĆ WTF?!

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...