Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa mapa

Loneys

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wie ktoś może jak na niej zagrać o ile się teraz da :)?

PBE -> Play / Graj -> Custom / Niestandardowa -> Utwórz / Create -> {Nazwa Mapki} ,jest w lewym dolnym rogu :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

A ta mapka ma być tylko na NA czy też EUNE ?

Wszędzie o.O

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

myślicie, że riot może na summoner rift zwiększyć nieco zasięg kupowania w sklepie? Żeby na krawędziach się też dało kupować, bo stojać na krawędzi tego półkola to nie można kupić a przydałoby się nieco;p

Opublikowano

Mapa taka na AllRam idealna dla mnie wkoncu ^^! A i co do nowego champa skinow i postaci doczytalam gdzie niegdzie ze ma byc dodany w tym patchu nowy skin do ahri :) prawdopodobnie bedzie miala ona zmienione skile <like a legendary> Bedzie to skin w stylu "plomiennej Ahri"

Z tego co widze ma byc takze nowy spell "Barrier" dajacy shielda champowi od 125-550 w zaleznosci od lvl i chyba szykuje sie nowy skin Teemo Panda :) Jest tez zmianka o skinach do Karmy Olafa Jarvana i Malphite :)

Opublikowano

Mapa taka na AllRam idealna dla mnie wkoncu ^^! A i co do nowego champa skinow i postaci doczytalam gdzie niegdzie ze ma byc dodany w tym patchu nowy skin do ahri :) prawdopodobnie bedzie miala ona zmienione skile <like a legendary> Bedzie to skin w stylu "plomiennej Ahri"

Z tego co widze ma byc takze nowy spell "Barrier" dajacy shielda champowi od 125-550 w zaleznosci od lvl i chyba szykuje sie nowy skin Teemo Panda :) Jest tez zmianka o skinach do Karmy Olafa Jarvana i Malphite :)

Tak, będzie nowy spell Bariera, dostępny tylko na costumach,

547556_445552968796590_1020613158_n.jpg W następnym patchu wejdzie skin Płomienna ahri Oraz skin do Xeratha.

1332703407-U173186.png

Opublikowano

Kurde szkoda , że tylko na PBE. Ja jednak poczkam ten tydzień i spokojnie zagram :) .. Ciekawe ile taka gra będzie trwała i ile będzie trwał respawn. Co do bariery te 100-500 dmg pochłoniętego uratuje nie raz tyłek :)

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Dokładnie, zgadzam sie z up^ SUper, zaraz bede testował YEAH na PBE. od poczatku PBE testuje tam nowych champów.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

nie wyobrażam sobie walk 5 vs 5 na tej mapie. Maximum 2 vs 2

Zagraj sobie customa "All mid, all random" to będziesz wiedział o co chodzi.

Opublikowano

teraz ciągle będą skiny do champów takie jak legendary tylko za 975rp bo Dota 2 się zbliża i Riot musi jakoś zatrzymywać graczy i z tego takie ruszenia nowa mapka itp. jeszcze trochę nowych rzeczy przyjdzie zobaczycie :)

Bum Bum Titiriti

Opublikowano

no nareszcie

super mapa 1vs 1 cos dla mnie:D

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zajebiste , dodam że koło turetów są apteczki i gramy do deda nie ma recall-a (op na tym jest yorick) Jest także zwiększona regeneracja many ;>

Opublikowano

teraz ciągle będą skiny do champów takie jak legendary tylko za 975rp bo Dota 2 się zbliża i Riot musi jakoś zatrzymywać graczy i z tego takie ruszenia nowa mapka itp. jeszcze trochę nowych rzeczy przyjdzie zobaczycie :)

A może przez to ze niedługo wychodzi 100 champ? ^^

1332703407-U173186.png

Opublikowano

[info]Nowa mapa

1Sama nazwa tematu rozpierdoliła mnie na piedyliard kawałków

2.po chuj robisz temat jak nic tam nie piszesz jest więcej obrazków niż tekstu

3.Po chuj dajesz link do angielskiej części strony lola jak na polskim forum lola też to jest

1330007971-U359964.png

Opublikowano

[info]Nowa mapa

1Sama nazwa tematu rozpierdoliła mnie na piedyliard kawałków

2.po chuj robisz temat jak nic tam nie piszesz jest więcej obrazków niż tekstu

3.Po chuj dajesz link do angielskiej części strony lola jak na polskim forum lola też to jest

1. Wytłumacz mi czym.

2. Ciekawe na czym mam się rozpisywać skoro ten trym nie jest jeszcze na Globalach?

3. Zebyś sie głupio pytał + Chyba chodzi o zaprezentowanie tego, a wcześniej tego nie było na polskim forum.

Fu ck logic, brain on. Beka.

1332703407-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...