Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nowe Statki

NOOBO POWER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć wszystko o skillach tych statków...

Czyli cooldown , na co działa , jaki skill co robi , i który statek go ma ...

I tutaj w szczególności o Aegis mi chodzi. A mianowicie czy jak użyje skilla na odnowe hp to czy to będzie działało na wszystkich w pobliżu z mojej firmy ? czy na wszystkich w grupie , i czy będzie działało na mnie ...

Oraz cooldowny tych skili bardzo bym prosił .

Pozdro ;D

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć wszystko o skillach tych statków...

Czyli cooldown , na co działa , jaki skill co robi , i który statek go ma ...

I tutaj w szczególności o Aegis mi chodzi. A mianowicie czy jak użyje skilla na odnowe hp to czy to będzie działało na wszystkich w pobliżu z mojej firmy ? czy na wszystkich w grupie , i czy będzie działało na mnie ...

Oraz cooldowny tych skili bardzo bym prosił .

Pozdro ;D

Moce aegisa działają na Ciebie i osoby w gr.

Odmowa osłony- co 30s, działa 5s, Tobie daje po 15tyś/s a osobie z gr którego masz na celowniku po 25 tyś/s

Odmowa hp- co 1min 30s, działa 5s, Tobie daje po 20tyś/s a osobie z gr ktorego masz na celowniku po 40tyś/s

'boja'- co 2min, działa 9s, Tobie i wszystkim z gr daje po 20tyś/s musicie być w obrębie zielonego koła.

2 pierwsze moce musisz mieć członka gr na celowniku

Opublikowano

Okk dzięki wielkie tylko jeszcze jedno :

'boja'- co 2min, działa 9s, Tobie i wszystkim z gr daje po 20tyś/s musicie być w obrębie zielonego koła.

czego 20tyś/s ? bo się niedoczytałem , w pierwszych dwóch się można domyślić ....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki masz LIKE ;p

UP; może i tak, ale mi też się przydał ten temat bo nigdzie nie mogłem znaleść jak długo sie regenerują te skile...

down; o.0 ja tam nie znalazłem ,,co ile się skile odnawiaja " ...

Opublikowano

Czyli Aegis lepszy od golca...

Tylko wtedy Aeigis lepszy jak masz fullke bieżącą.. tzn, 10 irkow, full havocki, full lf4

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...