Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam przerobione PSP 3004, ale nie moge znaleść dobrych gier do ściągnięcia... Jakby ktoś miał linki do fajnych gier to niech poda ;D

Pozdrawiam ;)

tomek95pl.gif
Opublikowano

Ja sie zakochałem w Monster Hunter 2 Unite, gra po prostu niesamowita. Jedyna trudna (na prawde) gra. Jesteś myśliwym , polujesz na zwierzyne (od pseudo-antylop po epickie smoki), 2500 broni, ponad 2000 kompletów zbroi robi wrażenie :) Możesz łowić ryby, gotować, masz nawet swoje miejsce na sadzenie roślinek. Jednak 99% gry to polowanie. Używasz 11 rodzajów broni, pułapek, ,,granatów'' stunujących itp. Możesz grać na necie. Twórcy przemyśleli grę na około 500h. Polowanie jest zarąbiście trudne, czasami potworek ma cie na 3 strzały, a ty musisz go z 15 minut dobre bić. Unikasz itp ;) Wg. mnie najlepsza gra na psp. Tym bardziej że jest zaimpletowana funkcja downloadu nowych bossów z neta.

(ledwo co zacząłem, gram w to 5h. Dopiero trening skończyłem i 5 łatwym questow ;o)