Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Co mam robić czego nie robić

Waka Waka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagrywam let's play z Mine Craft no ale nie wiem co robię źle i co dobrze jak narazie nagrałem 2 odcinki jeden nie wypał źle renderowałem a 2 no już lepiej to jest ten lepiej Tutaj są linki do pierwszego dobrze nagranego odcinka

http://www.youtube.c...bc&feature=plcp

http://www.youtube.c...wA&feature=plcp

http://www.youtube.c...x8&feature=plcp

Co muszę robić aby zdobyć widzów ?? reklamować się gdzieś czy czy na jakiś forach czy nie ?? no poprostu to moje pierwsze konta na które coś nagrywam i jestem z tego zielony

Opublikowano

Reklamuj się na innych kontach znanych YouTube'rów, trochę to "noobskie", lecz zawsze coś tam Ci przybędzie. Dodawaj inne opisy filmów, a nie takie "KOMENTUJ SUBSKRYBUJ ..."

Nie raz dość przynudzasz.

Opublikowano

to o czym mam mówić no bo początki są nudne no noobskie i już dostałem 20 wiadomości ze ty ch*** nie reklamuj sie na koncie Huska itp

Opublikowano

Nie nagrywaj minecrafta, minecrafta już nikt nie ogląda, a jeśli już to z jakimiś modyfikacjami. Najlepiej nagrywaj nowe gierki, recenzuj je, musisz coś nowego zrobić, a nie tylko ten stary minecraft. Widzów nie zdobędziesz na jednej grze i od tak.. Musisz chwile poczekać, będziesz coś ciekawego nagrywał, zauważy Cię ktoś kto ma powyżej 1k widzów i już masz "sławe"

Opublikowano

No własnie videorecenzje, blogi, opisy modów itd.

Powodzenia

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

Opublikowano

no właśnie mam problem z modami może się na Tym znasz i byś mi pomógł co ?? chodzi o SP a co do najnowszych gierek to no nie mogę nagrywać bo mój komputer tego nie uciągnie niestety ma 3 lata znaczy się mam mało ramu bo 2 gb i okropnie słabą kartę graficzną Ati Radeon Hd 4550 ram kupuje w tym miechu 1 gb + no a z kartą graficzną problem bo to troche kasy kosztuje no a jeszcze nie moge pracować

Opublikowano

mam 17 lat więc muszę być po mutacji bo nie wiem co mówić po to jest ten temat abyście mi pomogli no i przy okazji może komuś się spodoba i da suba łapkę w góre to dosyć motywuję

Opublikowano

chciałbym na swoim ale no co muszę zrobić aby aby dostać taką możliwość jak nagram filmik 40 min to 4 party po 10 min mam jeszcze 2 pytania jak mogę przydzielić więcej ramu na serwer jest to serwer bez bukkitu bo przez to mam lagi . i czy wam sie podobają filmiki jako tako ??

Opublikowano

No naprawde wystarczy coś tam potwierdzić SMS , bezpłatnym dokładnie już niepamiętam bo robiłem to dawno temu : )

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak dla mnie to te odcinki są nudne jak flaki z olejem (bez urazy jeśli nie umiesz przyjmować krytyki, oceniam według siebie film czyli to o co prosiłeś). Eeeee... idem zbierać drewno, eeeeeeeeeeeeeee... idem do kopalni, eeeeeeeeeeee... zrobiem sobiem miecz. Staraj się mówić coś sensownego. Na twoim miejscu ja bym usunął filmy które masz do tej pory i nakręcił jakieś ciekawsze, z życiem. Np. początkowy odcinek nagraj jako filmik informacyjny tzn.: co zamierzasz kręcić, z kim, jakich modyfikacji będziesz używał, czy bedziesz coś budował (jak będziesz miał ze 20 subskrypcji zaproponuj aby widzowie pisali co masz wybudować). Jeśli nie umiesz ładnie budować i nie jesteś zabawny to odpuść sobie kręcenie. Popatrz na filmy tych którzy mają już wielu widzów np. taki SKKF - on zasłynął z tego że jest zabawny, często żartuje. Nie mówię tutaj że masz co 5 sekund mówić żart ale postaraj się wykreować własny styl. Każdy ma w swoich filmikach "to coś". CTSG - pełna profesjonalność, Madzik89 - miły charakter, SKKF - (jak wcześniej pisałem) żartowniś, Husiek - (średnia) profesjonalność, miły, ma zabawne teksty i gra z modyfikacjami. Rozwiń cechy które masz podobne do innych, a ludzie cię polubią (nie chodzi mi o to że masz połączyć wszystko to co mają inni tylko pomyśl co ci bardziej odpowiada - chillout i filmy na luzie (jak Rock & Rojo) czy profesjonalność i filmy bardziej pokazujące uroki gry (CTSG) [bardziej doradzam chillout bo wielu ludzi już wie o Minecrafcie i zna jego "sekrety" tzn. nikt nie da ci suba za to że powiesz jak zrobić miecz]). I później rób serie nie tylko z Minecraft'a bo widzom się to przeje - w koncu nie same klocki ludzie chcą oglądać. Masz wiele gier które się rozwijają (mają dopiero wersje pre-alpha, alpha, pre-beta, beta i mało osób je zna, a są ciekawe, miłe dla oka) które być może dzięki tobie staną się sławne (jak CTSG na polskim rynku gier rozsławił właśnie grę Mojang'u). No pewnie się powtarzałem w wielu miejscach ale napisałem to co chciałem napisać!

Opublikowano

Musisz duzo zartowac, smiac sie a nie: idziemy tu... lepiej tam... patrzcie drzewo... Troche usmiechu a nie powagi. Jak chcesz to dam ci link do mojego ArtiCrafta to jest paczka z modami i z inna grafika lap:

http://www.mpcforum.pl/topic/648872-articraft-swiat-gry-articraft-ktorej-nigdy-nie-zapomnisz125inny-minecraftedytowana-grafikawgrane-mody/

1377774857-U369478.png

Opublikowano

brakuje mi w nim paru modów jak chcesz to pisz gg 35889027 a zapewne wspomnę o Tobie nagrywając singla masz konto na youtube ??

ja sie trochę stresuje do tego jestem chory no i za bardzo humoru nie mam mudy no właśnie chce singiel z modami tylko mam ciągle error napisałem do Huśka nie odpisał no ja jestem dość zabawny i zobaczycie na następnych seriach szykuje 2 serie jeszcze niepewne mine craft mapka survival i mine craft fabularny

Opublikowano

Odradzam YogBox'a czy Technic Pack'a bo wielu ludzi już robi z tego let's play. Nie rób także serii z fabułą bo jak powiedział (mniej więcej) buraczek cebulaczek robienie fabuły do Minecraft'a to debilizm. Ale mapki Adventure, Esceape, Survival czy Parkour mogą w 100% być. Staraj się mówić głośno i wyraźnie bo (nie wiem jak inni) ale ja mam głośniki na maksymalnej głośności i ledwo co słyszę przez co odechciewa się wogóle oglądać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...