Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z kontem

bazyli123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z kontem na polskim lc. Chodzi o to, że około rok temu grałem na jednym z moich kont, a potem długi czas nie grałem... Teraz chciałem znowu zagrać na tym koncie ale wyskakuje mi błąd że podaje nieprawidłowe hasło... jak wysłałem prośbę o odzyskanie hasła to przychodzi do mnie pusty mail... Co mam zrobic?

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

spróbowałem i wysłałem wiadomość do support lc.. czekam na ich odpowiedz jeszcze..

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Support ci odpowie jak ja bd na emeryturze...wetpaint nie gryzie :P Jak przychodzi pusty e-mail to czekamy chwile i znowu wysylamy prosbe o odzyskanie hasla :P

Opublikowano

Support ci odpowie jak ja bd na emeryturze...wetpaint nie gryzie :P Jak przychodzi pusty e-mail to czekamy chwile i znowu wysylamy prosbe o odzyskanie hasla :P

nie działa ten sposób ;/

Opublikowano

Boże ja wczoraj 4 osobą zmieniałem hasła do konta Czy to tak trudno przeczytać wetpaint

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano
- Resetując hasło dostaje tego maila z kodem tylko że w tym mailu nic nie ma - żadnego linku tylko sam tytuł

Zrób sobie maila na gmailu, zrób przekierowanie do wp, żeby ci pobierał maile, pobierz maile na gmaila, będziesz miał ich tekst ;] Wiem że trochę pokręcone ale działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...