Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metinem2 i innymi grami :(

PooDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie i na wstępie chce powiedzieć że nie wiem czy do dobrego działu pisze ten temat :P

Otóż mam taki problem z grami ze jak włączam np: Metina Priva to po 10 czy 15 min mi monitor wyłącza się i resetuje mi się komputer nie wiem czym to jest spowodowane ale może tym że maszynę już mam starą !!

Moje dane kompa:

Ram- 1GB

Twardy- 40GB

Karta graficzna- Radeon X1600/1650 Serios Secundary

Procesor- Intel Celeron CPU 2.80 GHz

?Jak tżeba coś jeszcze dodać to napiszcie !! Proszę o Pomoc

PS: Jak pierwszy raz odpaliłem kompa i ściągnąłem Metina Priva to działał normalnie bez lagów i w ogóle było git a teraz mi się coś właśnie zwaliło.

2203219498.png
Opublikowano

Masz strasznie maly dysk twardy. PRocek tez pewnie nie wytrzymuje. Na twoim kompie to maks 1-2 gry Ci pociagna. Jak go zasmiecisz pierdolami to jest mozliwosc wylaczania sie bo nie wytrzymuje procek.

NA twoim miejscu pomyslal bym o nowym twardym ;p.

Opublikowano

@up

Ale jakiej wielkości miał by być ten twardziel ?? a to nie wina karty graficznej albo ramu ??

2203219498.png
Opublikowano

karta graficzna tu nic niema. Jkaby tob yla wina grafy to bys mial np biale postacie jakies kreski na monitorze itp. <Musisz kupic jakiegos twardego. Ja mam np 150 GB i ciagnie;p

Opublikowano

A jaki jest koszt takiego twardziela np: 150 GB ??

I jaki mam kopic zewnętrzny czy wewnętrzny ??

2203219498.png
Opublikowano

Masz xp jeśli tak to zainstaluj service pack 3

Mam Windows XP Home Edition 2003 !! to mam pobrać tego service packa 3 ?? jak tak to skąd

2203219498.png
Opublikowano

Hmm choćby stąd :)

http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/aktualizacje/Windows_XP_Service_Pack_3.html

ps. Dałem link w code, co się dzieje z tym forum wy też tak macie ? Nie ma obramowania przy cytatach, linki zamiast w code są na czerwono ? Tylko ja tak mam, czy wy też ?

Opublikowano

Hmm choćby stąd :)

http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/aktualizacje/Windows_XP_Service_Pack_3.html

ps. Dałem link w code, co się dzieje z tym forum wy też tak macie ? Nie ma obramowania przy cytatach, linki zamiast w code są na czerwono ? Tylko ja tak mam, czy wy też ?

Nom tez tak mam,pewnie wina forum ;)

Zeby nie robic Off top-u: ja mam kompa z 1gb ram 250gb dysk'u twardego a procek Intel Pentium D Processor 945 3,4GHz (6lat temu kupilem go za 1300 euro,teraz wart pewnie z 20 ;D) ale ladnie smiga. Jak dla mnie to dysk twardy :P

Opublikowano

Ja mam 512 mb dysk 40 gb ( spalilem 250 grajac w cs ;D )

i mi wszystko smiga " no nie powiem jak za duzo włacze to res 100% po jakis 4h pracy "

ja to jak zwykle mam wlaczone GG,skype,steam, ts itp no i tak czasami mam

na pl najczesciej jak walne wira to res ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...