Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArtiCraft- Swiat gry ArtiCraft ktorej nigdy nie zapomnisz![1.2.5][Inny Minecraft][Edytowana grafika][Wgrane mody][

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Ostatnio bawilem sie w minecraft.jar i wykombinowalem ze zrobie nowy minecraft.

Mody juz sa

;) Czytaj dalej i zobaczysz co wgralem ;P

W downloadzie znajduje sie minecraft.jar ktory ma dodane: Marihuana zamiast trzciny, napis ArtiCraft zamiast MineCraft, nowe teksty pod ArtiCraft, przy wlaczeniu zamiast loga Mojang sa dodane napisy z ArtiCrafta.

Nowy wyglad starannie jest wykonany poniewaz robiony w photoshopie z dobra jakoscia. Mody ktore zostaly wgrane:

Backpack (plecaki)

AudioMod (potrzebny do wgrania modow)

ModLoader (potrzebny do wgrania modow)

MoreOres (wiecej rud)

Rei's Minimap (minimapka)

Mo' Creatures (wiecej mobow)

CraftGuide (ksiazka do sprawdzenia craftingu)

Download:

[/color]
[url="http://www.speedyshare.com/e5aXT/ArtiCraft.zip"]http://www.speedyshare.com/e5aXT/ArtiCraft.zip[/url]
[color=#DAA520]

Skan:

[/color]
[url="https://www.virustotal.com/url/589e33c800b8e353d6358db7c537c12a02c0c451042801072b988bdd3258ea80/analysis/1339235091/"]https://www.virustotal.com/url/589e33c800b8e353d6358db7c537c12a02c0c451042801072b988bdd3258ea80/analysis/1339235091/[/url]
[color=#DAA520]

Pozdrawiam,

Arti.

Ps. Piszcie co moge jeszcze dodac do tego ArtiCrafta.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Hmmm... Nowy minecraft powiadasz... Świat ten sam, przedmioty te same, postać ta sama, trochę więcej mobów... Gówno a nie nowy minecraft! Zmień wygląd interfejsu, dodaj better dungeon, battle tower itp. Jako generator swiata daj Extreme clifs czy coś w podobie. Dodaj pasek many i czary i dopiero wtedy mów że zrobiłeś coś innego niż podmienienie grafik i wgranie kilku modów, bo to to każdy głupi potrafi.

Moje TuT'y

Archiwmenty:

mca.png

100 postów

150 postów

200 postów

300 postów

400 postów

500 postów

Opublikowano

Przedmioty nie te same... Zrob swoja paczke to zobaczymy ... To sa narazie pierwsze mody ktore zostaly wgrane od poprzednich wersji... Ogarnij sie troche bo widac ze juz cie ADHD bierze -.- Gdzie te same przedmioty?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Hah bo to ma być nowy świat ? gówno wszystko to samo nic nowego według mnie nie ma, nowe moby z moda który znają wszyscy weź idź takich paczek jest pełno w gogle, mpc forum i na yt.

Edit.

Po twojej pisowni wynika że masz max. 12 lat, i mi zaraz będzie wmawiał że mieszkasz zagranicą.

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

Hah bo to ma być nowy świat ? gówno wszystko to samo nic nowego według mnie nie ma, nowe moby z moda który znają wszyscy weź idź takich paczek jest pełno w gogle, mpc forum i na yt.

Edit.

Po twojej pisowni wynika że masz max. 12 lat, i mi zaraz będzie wmawiał że mieszkasz Za granicą.

A tak na poważnie... Szczerze oblewam to ciepłym moczem że

To sa narazie pierwsze mody ktore zostaly wgrane od poprzednich wersji

Jeżeli tak jest nie pisz że to całkiem nowy minecraft. Przepraszam innych jeśli się nazbyt na typa nakręciłem, ale denerwuje mnie takie coś. Dam Ci przykład który mam nadzieję uświadomi Ci Twój błąd. Chcesz kupić dom, w ogłoszeniu jest napisane że jest mega super itp. Ale okazuje się że są same fundamenty. Jeśli nie rozumiesz tej metafory to hmmm... Masz problem ;) Jeśli chcesz zobaczyć całkiem nowego MC zagraj w hacknmine czy jakoś tak. Jest w technic launcher. Dopiero tam zobaczysz nowego MC!

Moje TuT'y

Archiwmenty:

mca.png

100 postów

150 postów

200 postów

300 postów

400 postów

500 postów

Opublikowano

To jest tylko taka nazwa ;D @2up Moze i mam 12 lat a co cie to obchodzi? Mieszkam w polsce i nie mam zamiaru nic ukrywac co ma wiek do tego? Zastanow sie co piszesz!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

przy wlaczeniu zamiast loga Mojang sa dodane napisy z ArtiCrafta.

Za to możesz pójść do pierdla - przywłaszczenie sobie czyjejś pracy. Albo odszkodowanie dla studia.

Widziałeś żeby w yogboxie, tekkicie, Hack/Mine itp. było to zmienione? Nie. Dlaczego? Bo to jest dalej silnik Minecraft'a, który stworzył Mojang a oni tylko zmienili tryb rozgrywki/rozszerzyli go.

Logika nastolatków niestety czasami zawodzi, popraw na to jak powinno być.

Po drugie, to robisz zwykłą paczkę modów, tylko że udostępniasz "minecraft.jar", co jak wiemy czym się kończy...

A jeżeli robisz nowy "Minecraft", to napisz go w c++, na pewno będzie lepiej działał niż na javie nowy modpack.

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - Józef Piłsudski

Opublikowano

To jest tylko taka nazwa ;D @2up Moze i mam 12 lat a co cie to obchodzi? Mieszkam w polsce i nie mam zamiaru nic ukrywac co ma wiek do tego? Zastanow sie co piszesz!

Czy czasem nazwa nie powinna być adekwatna do zawartości tematu? Proszę moda o zmianę nazwy, ponieważ ta wprowadza użytkowników w błąd.

Moje TuT'y

Archiwmenty:

mca.png

100 postów

150 postów

200 postów

300 postów

400 postów

500 postów

Opublikowano

"Moze" ? "Moze to ty se idz szbielac zblorze " I kurde mnie nie wnerwiaj bo dostaniesz w gówno.

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

Ale z modami mozna poczuc sie jak w innym swiecie, narazie szukam Aether mod wiec ten "Nowy swiat" napewno bedzie ;D

Za to możesz pójść do pierdla - przywłaszczenie sobie czyjejś pracy. Albo odszkodowanie dla studia.

Widziałeś żeby w yogboxie, tekkicie, Hack/Mine itp. było to zmienione? Nie. Dlaczego? Bo to jest dalej silnik Minecraft'a, który stworzył Mojang a oni tylko zmienili tryb rozgrywki/rozszerzyli go.

Logika nastolatków niestety czasami zawodzi, popraw na to jak powinno być.

Po drugie, to robisz zwykłą paczkę modów, tylko że udostępniasz "minecraft.jar", co jak wiemy czym się kończy...

A jeżeli robisz nowy "Minecraft", to napisz go w c++, na pewno będzie lepiej działał niż na javie nowy modpack.

Przepraszam, a w launcherze oryginalnego minecrafta nie pisze ze to Mojang stworzyl? Trzeba miec tylko oryginalny minecraft bo za samo pirackie oprogramowanie gdybym stworzyl poszedl bym do wiezienia. Wiec dlatego oryginalny launcher do tego sluzy... -.-

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...