Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Kase I Moge Zasponsorowac Server

Ktosiczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kase dostalem 300 funtow czyli kolo 1200zl mysle ze to wystrczy i moge zasponsorowac server

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano
Mam kase dostalem 300 funtow czyli kolo 1200zl mysle ze to wystrczy i moge zasponsorowac server

Pogięło cię?Tylko 1200zł?Za to możesz sobie najwyżej porządną parę majtek kupić a nie sponsorować server.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ta serw slaby i co byś chciał za te 1200zl jak byś dal na serwer co byś chciał w zamian?

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

przynajmiej mam checi nie tak jak ty za tydzien bede mial nastepne 200 wiec 800zl wiec 2000zl bedzie wiec moze z tego cos wyjdzie]

Edit: Polowe uprawnien

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

po co jak chce zeby wkoncu cos z polmt2 wyszlo a nie

Opublikowano

Bez sensu jak dla mnie.Weź uzbieraj z 20k to może trochę coś wyjdzie z tego twojego "polmt2" a jak już masz porządny stawiać to raczej 100k+ :3

@Barycz gz kid moda;d

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

mialem checi a ty co tylko krytykujesz omg widac ze 10lat masz

Opublikowano

1200zł to na miesiąc trzeba wydawać ;d

zzYT2:

71 Dagger OFF

zpMT2 S1:

76 Body OFF

PL S8:

56 BM ON

"Wbijesz tego ducha na G i będziesz koxem"

Opublikowano

żadna ci polska serverowania gier nie udostępni w swoich serverch nie legalnych plików serverowych Metin2

ps. można założyć 120 MB w UPC i będzie chulał server na 1k osób

Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Opublikowano

CO WY GADACIE dobre serwery są już za 120 zł miesięcznie.. wiec po co kupować od razu serwer na własność lepiej kupić na 1 miech zobaczyć czy się zwróci potem 2 itd ...

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...