Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moltenmt2 [PL] [Dedyk]

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcecie trochę prawdy o serwerze? Proszę bardzo.

Serwer zapowiadał się znakomicie, sam miałem na niego chrapkę. Po jakichś 2h gry widzieliśmy gościa 163lv który sprzedaje hwangi na 110-120lv, których nie można zakupić w IS. Jak się później okazało był to mój znajomy który wkradł się do navicata ponieważ passy są dziecinnie proste. Wziął sobie lvl i te hwangi. Tyle w temacie. Koledzy z ts'a mieli po 10 minutach gry bs i kamer moda. Nie polecam serwera.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Chcecie trochę prawdy o serwerze? Proszę bardzo.

Serwer zapowiadał się znakomicie, sam miałem na niego chrapkę. Po jakichś 2h gry widzieliśmy gościa 163lv który sprzedaje hwangi na 110-120lv, których nie można zakupić w IS. Jak się później okazało był to mój znajomy który wkradł się do navicata ponieważ passy są dziecinnie proste. Wziął sobie lvl i te hwangi. Tyle w temacie. Koledzy z ts'a mieli po 10 minutach gry bs i kamer moda. Nie polecam serwera.

Hahaha śmiech !

Opublikowano

Stronka serwera w ogóle nie jest zabezpieczona , ludzie wchodzą na panel i po prostu okradają oraz usuwają postacie.

Nie polecam.

Opublikowano

Ja na ch1.ch2.ch3.ch4 nie widze swojej psotaci poprstu mam jakbym mail robic new postac wybierac krolestwo itp tylko na ch5 all widze

Opublikowano

Ehh, niestety większość ma rację.. Wszyscy latają na cheatach, a administracja ma to głęboko...

Zbieram like ;x

Opublikowano

insanku i kto tu jest "kidem"? Hehe , zjebku najpierw płacz że żadnego włamu nie było ,a teraz że 50zł na priva wyjebałeś - zapewne nie pierwszego.

HAHAHAHHAA

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

placz placz.

Tak to jest jak up pisali 'pro zabezpieczenia'.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Hehe wlasnie im key`a wyslalem przez pewien bug, mysle ze albo stronka dlugo nie postoi albo cos zostanie naniej umieszczone

szkoda ze tak wolno upa ale warto

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Wydaję mi się, że Wiesiek nie miałby po co kłamać i tak rzeczywiście było, a przekrętów będzie jeszcze więcej... Również kładę lachę na ten serwer i chyba pójdę na Eternal.

Opublikowano

Dzieci co tak spamujecie?Piszcie na PW,a nie pod tematem 182383294 osob pisze o tym samym.Ogarnijcie sie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...