Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki zestaw dla snajpera?

zabijaka109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym wolał L96A1 i vetetan mp 443. Mp 443 nie miałem w wersji veteran ale w zwykłej jest hardkorowe a L96A1 jest lepsze od M95 bo szybciej się przeładowywuje.

Opublikowano

Niedawno zakupilem na perma ta bron + do tego:

lufa --> Precision barrel +5 celnosc

mag. --> Casket mags +6 ammo (chociaz tutaj bedzie lepszy magazynek od Vipera)

kolba --> Stabilized stock +4 celnosc

luneta --> Ballistic rangeace lvl 6 (cos niesamowitego :D)

Gra mi sie doskonale jak na moj styl gry bo raczej ide za druzyna nie kampie za duzo ale i spokojnie na "campspocie" czyszcze droge druzynie :D Kosmiczne przeladowanie luneta wraca szybko po wystrzale co daje szybkostrzelnosc. Z ta zakupiona luneta doskonale sprawdza sie na dalszy dystans. Mi osobiscie nie przeszkadza 49-48 DMG na strzal w korpus przy srednim-dalekim dystansie (jak mowilem magi Vipera +3dmg nadrobia sprawe) HS wchodza praktycznie zawsze wiec jak ogarniasz to jestes nie do zaj***ania. Nie zrazalbym sie mniejszym dmg w tej maszynce bo jak mowilem nadrabiasz to szybkostrzelnoscia rzadko kiedy ktos zdola Ci zwiac sprzed celownika. Ogolnie duuuzy + dla tej broni polecam ;)

@jeszcze maly edit

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/_/0cf36f9611878783fc38edce7633ea6ec33e14f07381a7b1fd87187524cd636a

tutaj male porownanie

Opublikowano

Niedawno zakupilem na perma ta bron + do tego:

lufa --> Precision barrel +5 celnosc

mag. --> Casket mags +6 ammo (chociaz tutaj bedzie lepszy magazynek od Vipera)

kolba --> Stabilized stock +4 celnosc

luneta --> Ballistic rangeace lvl 6 (cos niesamowitego :D)

Gra mi sie doskonale jak na moj styl gry bo raczej ide za druzyna nie kampie za duzo ale i spokojnie na "campspocie" czyszcze droge druzynie :D Kosmiczne przeladowanie luneta wraca szybko po wystrzale co daje szybkostrzelnosc. Z ta zakupiona luneta doskonale sprawdza sie na dalszy dystans. Mi osobiscie nie przeszkadza 49-48 DMG na strzal w korpus przy srednim-dalekim dystansie (jak mowilem magi Vipera +3dmg nadrobia sprawe) HS wchodza praktycznie zawsze wiec jak ogarniasz to jestes nie do zaj***ania. Nie zrazalbym sie mniejszym dmg w tej maszynce bo jak mowilem nadrabiasz to szybkostrzelnoscia rzadko kiedy ktos zdola Ci zwiac sprzed celownika. Ogolnie duuuzy + dla tej broni polecam ;)

@jeszcze maly edit

http://bfp4f.alchemi...d87187524cd636a

tutaj male porownanie

Wysłałeś sms? Jeśli mogę wiedzieć to, ile zł wydałeś na tą snajperke?
Opublikowano

Troche Funds'ów mialem za zrobienie reklam, dolozylem do tego 2x sms po 24zl. 2 dodatki wygralem w Daily Draw i jakos sie udalo zlozyc taki zestaw wszystko zalezy jaki masz lvl mi zalezalo na L96 wiec kupilem ja na 19 lvl'u ( xD NoBB o.O) Nie musisz kupowac wszystkeigo na Perma mozesz za kase w grze codziennie zakladac ale z czasem moze zabraknac funduszy jak w moim przypadku wiec postanowilem wywalic kase i miec spokoj...

Opublikowano

Wysłałeś sms? Jeśli mogę wiedzieć to, ile zł wydałeś na tą snajperke?

Kolego, kup Sobie tą paczkę dla zwiadowcy :) Bardzo fajna :D A L96A1 jest delikatne lepsze od M24 jednak ja do M24 będą zaopatrzony w nowy celownik x6 :P A M95 jest najmocniejszym karabinem wyborowym w grze :D w ciało z tymi ulepszeniami z paczki łoi po 66(body shoot) w łeb na raz :D

Opublikowano

Co do lunetki prezentuje sie naprawde dobrze

screen041.th.png

"ZOOM x1"

screen043z.th.png

"ZOOM x2"

screen044r.th.png

Wszystko zalezy od twojego stylu gry jesli kitrasz sie gdziesz na dachach daleko od centrum bitwy to raczej m95 i trzaskanie HS kozakom w hamerach czy w heli :D bo z takim przeladowaniem i rozrzutem miazdzacym lopatki do przodu nie ma sie co wyrywac. A jesli dynamiczna gra typu "BoOoM HS i do przodu" czy przykampienie i ostrzal blizej lini wroga to L96A1. Mi taka gra odpowiada... zrobic sobie bunkier przy uzyciu Claymora i dynamiczny ostrzal ;)

Opublikowano

Ja raczej tylko campuje na Oman :) Więc do capmienia bardziej polecacie m95? A co z pistoletem, który najlepszy?

Troche Funds'ów mialem za zrobienie reklam, dolozylem do tego 2x sms po 24zl. 2 dodatki wygralem w Daily Draw i jakos sie udalo zlozyc taki zestaw wszystko zalezy jaki masz lvl mi zalezalo na L96 wiec kupilem ja na 19 lvl'u ( xD NoBB o.O) Nie musisz kupowac wszystkeigo na Perma mozesz za kase w grze codziennie zakladac ale z czasem moze zabraknac funduszy jak w moim przypadku wiec postanowilem wywalic kase i miec spokoj...

Opłaca mi się brać za to: http://www.mpcforum.pl/topic/491214-megatut-zarabianie-battlefundsow-jak-zaczac-gre-i-jak-byc-w-niej-pro/ przy necie 2,4 mb/s? W ogóle to działa?
Opublikowano

Ja raczej tylko campuje na Oman :) Więc do capmienia bardziej polecacie m95? A co z pistoletem, który najlepszy?

Opłaca mi się brać za to: http://www.mpcforum....byc-w-niej-pro/ przy necie 2,4 mb/s? W ogóle to działa?

Reklamami zza granicy sie nie zajmowalem gdyz nie pozwala mi to moj internet a jezeli u ciebie jest mozliwe zmienianie adresu IP poprzez programy podane w linku to mozesz sprobowac. Co do broni podrecznej to testowalem tylko 3 sztuki Rex'a, MP443 i Veteran's M1911 z tym ostatnim gram do dzis ;P wydaje mi sie ze ktoras z wersji Veteranek lub Elitow bedzie najlepsza odblokuj potestuj sam zobaczysz ;)

M95 na duzych mapach kosi --> http://imageshack.us.../screen039.png/

Opublikowano

Kup na początku zestaw dla recona za 4999 fundsów. Opłaca się bo sam viper mag jest warty 4500 fundsów, do tego dochodzi precision barrel, tactical stock, m95, m1911 i jakieś ubranka ;]

Potem te ulepszenia będziesz mógł dać do l96a1

Opublikowano

Kup na początku zestaw dla recona za 4999 fundsów. Opłaca się bo sam viper mag jest warty 4500 fundsów, do tego dochodzi precision barrel, tactical scope, m95, m1911 i jakieś ubranka ;]

A z czasem mozesz sobie uzupelniac zestaw, jakby nie patrzec promocja to promocja ;P

Opublikowano

A da się kupić magazynek który się nie "kończy" (jak tak to za ile i od którego lvl?)

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

Jak to się nie kończy ? Wszystkie magazynki masz w zakładce weapons/customize, a największy magazynek dodaje 6 kul. Jeśli chodzi ci o ilość przeładowań to jest za 399 funds?w i dodaje 3 magazynki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...