Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] jakie mam szanse?

wojas9444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jakie mam szanse na trafienie Designa za 250 k obojętnie jakiego w skrzynich Pirackich ? umiecie może oszacować ile uri będę musiał wydać albo np że trafie go w 1 na 100 skrzynek itp nagradzam lubiami to :D

Opublikowano

Witam mam pytanie jakie mam szanse na trafienie Designa za 250 k obojętnie jakiego w skrzynich Pirackich ? umiecie może oszacować ile uri będę musiał wydać albo np że trafie go w 1 na 100 skrzynek itp nagradzam lubiami to :D

Nikt nie przewidzi tego ile urki musisz wydać na klucze żeby trafił Ci się desing;p Mojemu kumplowi się trafił za 1 razem (sentinel) xD Np jak ubijesz typa co miał jakiś nowy desing za 250k uri i nie będzie boxa z surkami tylko piracka skrzynia to jest BARDZO DUŻA szansa, że jest w niej desing;p Miej zawsze parę kluczy jak lecisz na jakiś wylocik na PvP albo gdzie indziej ;] Próbuj do skutku jak masz urkę i nie masz na co wydać :)

Tyle jesteś wart ile od siebie możesz dać!

"Like it" mile widziane ^^

Opublikowano

@up

Od kiedy z graczy wylatują skrzynki zielone?;o

Chyba, że coś się zmieniło odkąd nie gram...

@topic

Teoretycznie znając bp co 200+ skrzynek będzie się design pojawiał, żeby stratni nie byli, ale to loteria:)

Jedno jest pewne, jak 31lf4 ze skrzynek wydropisz to pewnie jakiś design też;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@up

Od kiedy z graczy wylatują skrzynki zielone?;o

Chyba, że coś się zmieniło odkąd nie gram...

@topic

Teoretycznie znając bp co 200+ skrzynek będzie się design pojawiał, żeby stratni nie byli, ale to loteria:)

Jedno jest pewne, jak 31lf4 ze skrzynek wydropisz to pewnie jakiś design też;d

Uwierz mi, że wylatują:) Tak jak pisałem w moim wcześniejszym poście mój kumplem ma sentinela za 1500 uri:)

Opublikowano

Mi wypada jeden na ok 1000 skrzynek.

To zależy od farta xD może się trafić za 1 razem...;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...