Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Simple Escape

skip99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka z funnyfriend98 zrobiliśmy naszą pierwszą mapke escape którą nazwaliśmy Super Simple Escape.

Jest on dosyć krótki ale myśle że całkiem nieźle wyszedł.

Download :

http://www.mediafire...ie0tnuzf2ec8pq1

SS'y:

http://imageshack.us...0602185401.png/

Napiszcie jak wam się podoba co powinienem poprawić itp. :)

@edit Zapomniałem o skanie prrrrrsze:

https://www.virustot...sis/1339226973/

@down a niby czemu aż taki krótki ? Tak szybko go przeszedłeś, czy mało screenów ?

Opublikowano

@F5

Serio ? Ludzie kurde ja tu się produkuje żeby zrobić mojego pierwszego escape a tu żadnej posta czy się podobało czy nie :(

Bywalec
Opublikowano

To tak.

Bardzo nie lubię mapek które wybudowane są z trzech najpopularniejszych do escape'ów materiałów - bloków złota, żelaza i diamentu.

Staraj się używać innych materiałów, bo te są nudne.

Escape nie wybija się jakoś ponad wszystkie, jest bardzo podobny do reszty.

Aczkolwiek jak każdy ma swój urok.

Pracuj i czekam na dalsze wersje.

5jJNSGS.png

Opublikowano

@Czosnek wiem że można tak zrobić każdy się domyśli że najpierw trzeba wejść na samą górę ale jeśli chce czitować proszę bardzo.

@Wiem jest to najpopularniejszy materiał ale tak nie do końca bo teraz każdy chce być oryginalny i nikt nie używa żelaza, złota czy diamentu dlatego wpadłem na pomysł żeby tak to zrobić.

Dzięki za opinie będę kontynuował moją pracę nad escape'ami mam nadzieję że moje następne mapki będą lepsze.

Opublikowano

Dzięki twojej mapie zaczełem grać w escape bo zawsze wydawały mi się jakieś głupie a ty pokazałeś mi, że można zrobić fajną łamigłówkę leci wielki lajk :D

Siema i nara

Opublikowano

Przepraszam, ale muszę skrytykować twoją mapę. Jakoś to przeżyjesz ;P

Dzięki za opinie będę kontynuował moją pracę nad escape'ami mam nadzieję że moje następne mapki będą lepsze.

Mam nadzieję, że będzie lepsze, ponieważ to co teraz zrobiłeś nie można nazwać "escape'm"

@UP Nie odświeżaj to nie poradnik

Ma prawo odświeżać temat, aby wzrosło zainteresowanie mapą.

Większość przechodzenia tej mapy to skakanie, skakanie i jeszcze raz skakanie, na pierwszym parkourze można dostać szału, gdy spadniesz musisz przez 2 minuty wchodzić po wodze aby znowu spaść. Bez sensu. Używanie oczów enderman'a jako punktów to kompletna porażka, sam kusisz do złego ponieważ gdy ją rzucisz w dane miejsce tam się znajdziesz, nie zawsze się udaje, ale można. Piszesz, żeby nie używać cheatów, dlaczego? Aby się potrudzić? Sam tworzysz ułatwienia na tyle widoczne, że grzech z nich nie skorzystać. Jeżeli chcesz, aby przechodzić twoje mapy z odrobiną wysiłku to postaraj się porobić parę zmyłek, np częściowo ukrywasz drogę dalej, stawiasz drzwi w których teoretycznie nikogo nie powinno być. Dziura w dół, nacisk na płytkę i BUM! Tak na przyszłość, dodawaj linki screenów w BBCodes "Img"

Dam ci like'a za trud który wsadziłeś w zrobienie tego, wiem ile to zajmuje. Pozdrowienia Minelife

Opublikowano

Przepraszam, ale muszę skrytykować twoją mapę. Jakoś to przeżyjesz ;P

Mam nadzieję, że będzie lepsze, ponieważ to co teraz zrobiłeś nie można nazwać "escape'm"

Ma prawo odświeżać temat, aby wzrosło zainteresowanie mapą.

Większość przechodzenia tej mapy to skakanie, skakanie i jeszcze raz skakanie, na pierwszym parkourze można dostać szału, gdy spadniesz musisz przez 2 minuty wchodzić po wodze aby znowu spaść. Bez sensu. Używanie oczów enderman'a jako punktów to kompletna porażka, sam kusisz do złego ponieważ gdy ją rzucisz w dane miejsce tam się znajdziesz, nie zawsze się udaje, ale można. Piszesz, żeby nie używać cheatów, dlaczego? Aby się potrudzić? Sam tworzysz ułatwienia na tyle widoczne, że grzech z nich nie skorzystać. Jeżeli chcesz, aby przechodzić twoje mapy z odrobiną wysiłku to postaraj się porobić parę zmyłek, np częściowo ukrywasz drogę dalej, stawiasz drzwi w których teoretycznie nikogo nie powinno być. Dziura w dół, nacisk na płytkę i BUM! Tak na przyszłość, dodawaj linki screenów w BBCodes "Img"

Dam ci like'a za trud który wsadziłeś w zrobienie tego, wiem ile to zajmuje. Pozdrowienia Minelife

Przyjmuje twoją krytyke bez płaczu wiem że nie jest idealna a co do ułatwień pewnie chodzi ci o liany, no cóż jeśli nie wskoczysz na to coś obok nich stracisz kilka punktów bo tylko stamtąd można je zebrać, jest tyle skakania ponieważ jest to mapka a la parkour. Dzięki za like.
Opublikowano

@F5

Ja ci odświeżę, bo coś ci nie idzie.. mało ludzie piszą.. itp.

Mało cię wychwalają i co.

-=-

Gdybyś nie odświeżał pierdyliard razy na tydzien to bym pochwalił ciebie i zachęcał do dalszej pracy.

Ale że mnie wkurzasz wolę, abyś już nie robił mapek.

Bo nabjaczu postów jak masz dalej sobie nabijać to ja dziękuje.

Nie no dobra.. jedna łamigłówka mi się podobała.. a reszta to tandeta. ( może nie wszystko ale )

Sztuczka z tymi linami i parkurem. OMG WTF

Jednego parkura nie da sie przeskoczyć (z klocka na klocek). Co do tych materiałów.. to rzeczywiście używaj innych.

Dziękuje.. o to ci chodziło ?? Aby codziennie ciebie ktoś wychwalał itp. ??

Proszę bardzo !!

Pozdrawiam!

ps. sugeruje, że masz 9-12 lat -_-

@Edit:

No.. zgadłem.. 12 lat na profilu masz..

x

Opublikowano

@F5

Ja ci odświeżę, bo coś ci nie idzie.. mało ludzie piszą.. itp.

Mało cię wychwalają i co.

-=-

Gdybyś nie odświeżał pierdyliard razy na tydzien to bym pochwalił ciebie i zachęcał do dalszej pracy.

Ale że mnie wkurzasz wolę, abyś już nie robił mapek.

Bo nabjaczu postów jak masz dalej sobie nabijać to ja dziękuje.

Nie no dobra.. jedna łamigłówka mi się podobała.. a reszta to tandeta. ( może nie wszystko ale )

Sztuczka z tymi linami i parkurem. OMG WTF

Jednego parkura nie da sie przeskoczyć (z klocka na klocek). Co do tych materiałów.. to rzeczywiście używaj innych.

Dziękuje.. o to ci chodziło ?? Aby codziennie ciebie ktoś wychwalał itp. ??

Proszę bardzo !!

Pozdrawiam!

ps. sugeruje, że masz 9-12 lat -_-

@Edit:

No.. zgadłem.. 12 lat na profilu masz..

Człowieku uspokój się trochę nie jestem nabijaczem postów to po pierwsze primo, po drugie primo pisałem wcześniej dlaczego użyłem te materiały, po trzecie primo kiedy zrobiłem mapkę od razu ją przetestowałem i ukończyłem ją i wszystko jest dobrze tu chodzi raczej oto że ty nie umiesz czegoś przejść, po czwarte primo nie chce aby mnie ludzie wychwalali chce aby przeszli moją mapkę i ocenili, po piąte primo co z tego że mam 12 lat ? Ty nawet nie masz napisane na profilu ile masz lat, a może się wstydzisz bo jesteś młodszy ode mnie i chcesz grać super dorosłego ? Ja się swojego wieku nie wstydzę.(No może głosu :D) To że mam 12 lat czyni ze mnie jakiegoś debila, nieogara i wgl. ? Przyznaje większość mojego pokolenia to debile ale ja jestem na tyle ogarnięty aby udzielać się na takim forum jak to. A po szóste primo jak już piszesz post to mógłbyś mapke ocenić i napisać co zrobiłem lepiej a co gorzej szczegółowo żebym wiedział co poprawić, a widzęj że po prostu mnie tutaj obraziłeś i powiedziałeś że escape jest chujowy.

I tyle z mojej strony. Pozdrawiam.

Opublikowano

Napisałem tak "energicznie" bo mnie zdenerwowałeś.. @F5 @F5 @F5 @F5 @F5

I wyobraziłem sobie ciebie jako dzieciaka, który zrobił mapkę i wrzuca ją aby go wychwalali itp.

A że za mało komentarzy miałeś to na chama chciałeś ją nam pokazać.

-=-

i co do tego wieku.. internet to wielka kopalnia danych.. dla wielu dobry i niestety złych ludzi.

Wolę nie podawać swych danych w necie. Dlatego nie mam FaceBooka.

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Napisałem tak "energicznie" bo mnie zdenerwowałeś.. @F5 @F5 @F5 @F5 @F5

I wyobraziłem sobie ciebie jako dzieciaka, który zrobił mapkę i wrzuca ją aby go wychwalali itp.

A że za mało komentarzy miałeś to na chama chciałeś ją nam pokazać.

-=-

i co do tego wieku.. internet to wielka kopalnia danych.. dla wielu dobry i niestety złych ludzi.

Wolę nie podawać swych danych w necie. Dlatego nie mam FaceBooka.

Pozdrawiam!

Jeśli chodzi oto ja nie posiadam konta na żadnym z portali społecznościowych bo to jest po prostu idiotyczne. Jak się chce komuś złożyć życzenia czy coś to się nie pisze "[*]" na tablicy czy czymś tam tylko dzwoni lub przyjeżdża. A co do danych to wątpię żeby ktoś chciał poznawać moje :) Tych F5 nie będę już robił po prostu zrobie nową mapkę ewentualnie :) Btw. fajny ten twój "LaggMaker" :D Dobry pomysł.
Opublikowano

Dzięki za pochwałę.. po prostu nudziło mi się :D

A ciebie zachęcam do dalszej pracy nad nowymi mapami :D

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...