Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Bugowanie CDD

xXxLUKASxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy by ktoś mógł mi wytłumaczyć dokładnie jak się CDD buguje (jakim programem skąd go pobrać i jak to zrobić) i najlepiej jak by było z filmikiem i dokładny opis. Za to co proszę będą Like:)

Opublikowano

tak ale ten wcześniejszy był taki że cały czas za taką samą kwotę co miałeś np 50 tys uri kupowałeś CDD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

tak ale ten wcześniejszy był taki że cały czas za taką samą kwotę co miałeś np 50 tys uri kupowałeś CDD

Dokładnie, ja niestety nie skorzystałem :( Szkoda, że naprawili.

Tyle jesteś wart ile od siebie możesz dać!

"Like it" mile widziane ^^

Opublikowano

to ktoś może powiedzieć jak się to robi jak w temacie:)?

Ale to już nie działa na CDD ^^

Opublikowano

to co to ma być raz działa a raz nie:/

No cóż tak jest z bugami... Jednego dnia odkryjesz bug podzielisz się nim a następnego dnia okazuje się, że jakiś piepszony konfident napisał do BP :/ I nie ma buga :(

Opublikowano

No cóż tak jest z bugami... Jednego dnia odkryjesz bug podzielisz się nim a następnego dnia okazuje się, że jakiś piepszony konfident napisał do BP :/ I nie ma buga :(

Dokładnie! Nie wiem co taki człowiek z tego ma?;/

Opublikowano

Jakieś lamusy wydają wszystko, ale i pewnie ludzie z BP też tu czatują na takie rzeczy :angry:

Możliwe, że czasami wchodzą...

Opublikowano

wchodzą i wiedzą o wszystkim co tu się dzieje i innych forach normalka mają ludzi od tego aby szpiegowali i takich właśnie konfidętów

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

co jak co ale darkorbit to nie jest gra zrobiona przez polaków , wątpie żeby bp zatrudniło ludzi po to żeby czytywali polskie fora o cheatach w darkorbit skoro tu itak nic niema -.-

jak gdzieś czatują to napewno nie tu...

nie tylko polacy mają forum o darkorbit , a tu itak zawsze wszystko ostatnie dochodzi więc niewydaje mi się żeby tu byli jacyś szpiedzy ... -.-

Opublikowano

po co im "szpiedzy" bp mimo że nie jest polską firmą , mają polskich pracowników którzy raz na jakiś czas wejdą na publiczne fora i poszukają ew. błędów które później wysyłają przełożonym do hamburga

Opublikowano

BP nie ma "konfidentów". BP sprawdza różne fora takie jak te forum.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...