Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survi-Frakcje [100slotów]-[McMMO]-[jobs]-[wl-off]-Latanie na smokach[non-premium]-WojnyFrakcji-Poziom-HARD-Czary

Elitarny96

Ciekawość serwera  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy serwer jest ciekawy.

• Tak.
      42
    • Nie.
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na serwer Dehzza MC i TS3.

Tworzymy tu świat totalnie na luzie w klimacie FANTASY.

Latamy tu na smokach, , levelujemy skille ( mcmmo )

Można przechodzić losowe questy zarabiając za nie kasę i exp

Zakładanie frakcji jest za małą opłatą . (Czym więcj claimow tym więcej się płaci)

Kase zarabia się w kilka sposobów -/jobs ( max 3 prace ) 2-/quest 3-Zabijanie mobow

Mamy także informacyjną stronę www gdzie znajdziesz wszelkie komendy i opisy frakcji, czarów itd.Aby z nami pograć możesz wejść na Team Speak 3, przedstawić się, pogadać ...i grać

• Sloty-100
  • Poziom-Hard
  • No Premium
  • Moby – ON
  • Nether ON
  • PvP- ON
  • Biała lista -OFF
  • Anty X-ray

IP Serwa- 94.78.129.91

Adres TeamSpeak3-94.78.129.91

Od siebie dodam, że klimat jest mocno RPG, questy, skille, prace, aukcje, pociągi, latanie na smokach, czary itd

Z zabezpieczeń jedynie claim frakcji więc albo dołącz do kogoś albo załóż sobie państwo. Claimy są drogie więc zbieranie kasy to podstawa. Najlepiej jobsami albo sprzedając różne rzeczy do admin city które jest na spawnie. Jesli jesteś nowy to ze spawna uciekaj bo czai się tam zawsze jakiś bandyta chętny przejąć towar przeznaczony do sprzedaży Po 2 dniach grania dostaniesz rangę inną niż początkowy ŚWIEŻAK. Będziesz mógł wybrać między Łucznikiem, Rycerzem, Magiem, Bandytą, Farmerem ..a dla kobitek mamy Siostrę Miecza. Każda ranga ma inne zdolności dodatkowe.

Łucznik - kilka rodzajów dodatkowych strzał np wybuchające, piorunujące, trujące, teleportujące albo mega niszczący DOOMBRINGER.

Rycerz - ma super strzałę RAZOR, trujący miecz, używanie MOŹDZIEŻY i ARMAT.

Mag - ma dostęp do wszystkich kilkunastu czarów o przeróżnych efektach

Bandyta - trujący miecz i możliwość kradzenia z ekwipunków graczy jakby otwierał skrzynkę...

Farmer - automatyczne sadzenie nasion po zbiorze pszenicy

Siostra Miecza - to co Rycerz

Wbijać ,brać pracę i się rozwijać !

-Regulamin serwa-

1. Nie przeklinamy na czacie

2. Nie używamy programów hakerskich, wspomagaczy.

3. Nie piszemy i spamujemy wielkimi literami.

4. Nie reklamujemy na serwerze innych serwerów.

5. Odnosimy się do innych osób kulturalnie.

6. Nie wykorzystujemy błędów gry.

7. Nie grifujemy.

Szukamy ogarnietych graczy

Prosimy o wejście na ts3

Narazie serwer jest nie dedykowany

Prosze o komentowanie

Kontakt gg - 42209376

Serdecznie zapraszam !

Trollom mówimy nie, spamerom i innym dzikusom także znajdziesz tu tylko ogarniętych graczy zawsze chętnych do pomocy.

Szukam ciekawego serwa Frakcje-Survi

Jeśli macie w planach zrobić zaisty serwer

survi-frakcje dajcie mi znać pomogę

np.Budowa,Publikacja

mca.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na ts3

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Dzięki Elitarny za fajny wpis. Jestem na serwie jedynym adminem więc jak macie jakąś sprawę to walcie do mnie. Nadaję też profesje ( Rycerz, Łucznik, Mag itd ) królowi frakcji i jego poddanym ,lecz to król decyduje czy i kiedy dać swemu poddanemu profesję.

Jeśli lubicie wyzwania i uważacie się za dobrych graczy z jajami to myślę, że się wam spodoba. Hard survival z pvp to jest to.

Jest fajnie, chodźcie grać.

Opublikowano

Polecam

Miła atmosfera,zwłaszcza na TS

Znajdziecie tu coś dla siebie napewno

Jest admin shop dzięku któremu będzie można sprzedaż nieużywane rzeczy ze skrzyni i przy okazji dorobić sobie:)

Realizm pozwala nam tutaj na bardzo wiele

Szczegółowe informację otrzymacie od admina na TS3

Opublikowano

Po rejestracji prosze zrobić reloga tak na wszelki wypadek ;p

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

JEDEN Z NAJLEPSZYCH SERWERÓW NA JAKICH GRAŁEM! Miła administracja, ciekawe bukkity, nie ma tu miejsca na placzące dzieci ;)

POLECAM! :D

Opublikowano

Jesli macie pytania to pisać śmiało

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

1 wejdz na ts3 t osie dowiesz ale nie bede cham i odpowiem teraz

Smoki jest tabliczka na spawnie klikasz na nia prawym i nagle pojawiasz sie na smoku lecisz w wybrane miejsce przez admina i to tyle tabliczka jest na wieży koło bramy

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Serwer dno. Klasy niezbalansowane, admin mówi że klasa rycerz ma być najsilniejsza a inne mają być najsłabsze. WG. to jest dobry balans gdy mogą ciebie zabić 1 uderzeniem.

H@ nie ogarnia worldguarda. Nie umie zrobić regionu bez pvp i twierdzi że to jest utrudnienie(na spawnie można zabijać innych). Permissions nieogarnięte, z każdym uderzeniem wyświetla ci się błąd. I do tego te mcmmo.

Ten serwer to gotowiec, 13letnie dziecko wrzuciło jakieś denne pluginy i myśli że będzie dobry serwer.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
Opublikowano

1 admin ma 33 lata

2 Klasy sa dobrze zbalansowane

3 to serwer hard pvp off nigdzie nie ma to serwer dla ludzi z jajami a nie pipek jak ty

4pluginy sa dobrze dobrane

5 Zmień dilera

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Serwer dno.

Opinia jest jak odbytnica, ma ją każdy

Klasy niezbalansowane, admin mówi że klasa rycerz ma być najsilniejsza a inne mają być najsłabsze. WG. to jest dobry balans gdy mogą ciebie zabić 1 uderzeniem.

Nie wiem skąd to wziałeś ale to totalna bzdura. Każda klasa ma różne zdolności i od gracza zależy jak nimi włada. Jak ktoś umie grać to i bez rangi pokona każdego maga, rycerza czy łucznika. Z kolei nie wiem co ci odwaliło by prowokować rycerzy nie mając żadnego eq. Oberwałeś moździeżem i sie poplakales. Brawo.

H@ nie ogarnia worldguarda. Nie umie zrobić regionu bez pvp i twierdzi że to jest utrudnienie(na spawnie można zabijać innych). Permissions nieogarnięte, z każdym uderzeniem wyświetla ci się błąd. I do tego te mcmmo.

Ten serwer to gotowiec, 13letnie dziecko wrzuciło jakieś denne pluginy i myśli że będzie dobry serwer.

WG i inne zabezpieczenia nie mają tu racji bytu i kłócą się z założeniami. Zanim zaczniesz wymyślać głupoty doczytaj i dopytaj o charakter serwera bo robisz z siebie idiotę takimi komentami. Permissions są dobrze ogarnięte i to co się pojawia widocznie nie jest dla ciebie zrozumiałe bo angielskiego nie umiesz.

Mam 33 lata i buduję ten serwer od 3 miesięcy, każdy plugin był testowany sprawdzany i pisany od podstaw, żadnego kopiuj wklej.

Questy i jobsy pisałem sam. Było w między czasie kilka ewolucyjnych transformacji , kilka pluginów odpadło, kilka doszło, i kombinacja która jest teraz gwarantuje zabawę na wysokim poziomie dla ludzi z jajami i olejem w głowie. Dzieci bojące się harda, nie potrafiące się dogadywać z innymi, nie ogarniające komend, frakcji, nie czujący klimatu fantasy, chcący tepowania i zmian pogody niech se szukają innego serwera, najlepiej creative..

Kazdy poważny gracz najlepiej niech zaopatrzy się w team speak 3, z pisaniem to nie gra. Na tsie się dogadamy, pomożemy sobie lepiej itd.

Pozdrawiam

Opublikowano

Miałem całą zbroję diamentową protection 1. Oberwałem z jednego ataku i nagle z 20 hp 2 hp ?

Permissions ogarnięte? To niby dlaczego gdy zaatakuję kogoś cały czat jest zaspamowany tekstem "Nie masz permisji aby otruć gracza"? To niby nie jest błąd?

Administrator nie zwraca uwagi na takie błędy jak literówki, zamiast denarów jest "denari" o czymś takim słyszę pierwszy raz, a gdy poinformowałem o tym administratora od razu wulgi od dupoliza elitarny. Na czacie rzuca wulgami a administrator nic z tego nie robi http://screenshooter.net/data/uploads/hz/qf/ofzd.png .

To, że administrator pisze własne pluginy nie oznacza, że serwer jest jakiś pro uber hax0r bo takie coś jak tu jest z łatwością napisze ktoś kto nie miał nigdy żadnego kontaktu z javą.

Ludzie, chcę was tylko ostrzec przed tym serwerem. Jeśli cenicie swój czas omijajcie ten serwer.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
Opublikowano

Administrator nie zwraca uwagi na takie błędy jak literówki, zamiast denarów jest "denari"

Gdyby tam pisało Stan konta: XXX denari, to bym się z tobą zgodził, ale tam pisze "Your money: XXX denari", wiec dobrze jest zapisane.

o czymś takim słyszę pierwszy raz

Skoro pierwszy raz o tym słyszysz to najpierw poczytaj o tym, dopiero później sie wypowiadaj.

Na dowód załączam ci linka, zapraszam do kategorii Coins.

http://en.wikipedia.org/wiki/Denar

Dodam, że serwer godny uwagi, wspaniala atmosfera i zapraszam serdecznie.

Opublikowano

Ludzie to serwer hard jesli masz jaja wbijaj jeśli jestes pizda to nie tu za uciekanie z pvp jest autoban omg czy nie wkurwia was to ze napierdalacie gościa a on wychodzi z gry

Co nie złomek? Fajny bo dałem ci diamenty ^^. tqq

Co nie złomek? Fajny bo dałem ci diamenty ^^. tqq

dostales bana za czitowanie spawnowales itemy

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Nie Polecam :

1. Megaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

2. Na Spawnie Dedają Od Razu Jak Cię Zauważą

3. Nie Ogarniam

Opublikowano

Dostałem bana za wyjście ze serwa.Tata mnie wola a tu jakiś muł mnie bije no to grę wyłączam wchodzę BAN!! Proszę o unban nick MrWordWild

Mahumad_eune_23_2_logo.png

Opublikowano

Przypominam ze to serwer hard ze wylogowanie sie z gry ban Poza tym sciagnijcie ts3 wbijcie pogadajcie z adminem o tym ze macie bana podajcie powód admin odbanuje MrWordWild pogadam z adminem i cie odbanuje

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...