Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting serwerów miencraft dedyk ?!

RAZOR5171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema niewiem czy wybrałem dobry dział ale mam pytanko

macie jakiś [TANI] hosting serwerów minecraft bo ja mam 1 serwer na mineserv ale tam jest drogo troszke

a i nie podawajcie owncraft tez juz tam mam z gury dzieki.

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Jeśli chcesz płacić za serwer mniej niż na mineserv.eu to bez gównianego hostingu i lagów się nie obejdzie. Tego Ci nie polecam.

Opublikowano

Pukawka.pl taki? Gościu, 3 zł za slot to tanio o.O?

Co do tematu, jeśli szuaksz taniego, to szukasz słabego - Mineserv.eu jest najlepszy w dziedzinie tanich serwerów. Polecam kupić ci 20 slotów, zapłacisz 30 zł, co daje nam 1,50 zł za slot. Tą samą cenę masz na Owncraft (w rzeczywistości Ownserver), za to hosting tak z@#%any, że kupując 10 slotów na 4 masz lagi. Mineserv wymiata!

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Pukawka.pl taki? Gościu, 3 zł za slot to tanio o.O?

Co do tematu, jeśli szuaksz taniego, to szukasz słabego - Mineserv.eu jest najlepszy w dziedzinie tanich serwerów. Polecam kupić ci 20 slotów, zapłacisz 30 zł, co daje nam 1,50 zł za slot. Tą samą cenę masz na Owncraft (w rzeczywistości Ownserver), za to hosting tak z@#%any, że kupując 10 slotów na 4 masz lagi. Mineserv wymiata!

jak się nawali miliony bezsensownych pluginów to tak jest..

Opublikowano

Pragnę zaznaczyć pewną rzecz, "Hosting serwerów minecraft dedyk ?!", więc czemu podajecie jakieś gówniane VPSy?

Polecam tobie ovh.pl :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

gdy zrobie normalny serwer to nikt niemoze wejsc oprucz mnie :(

Wyłącz osłonę Firewall, jak nie zadziała to antywirusa.

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...