Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotate Diamond [Tekkit] [Non-premium] [Dedyk] [24/7]

qbarr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może jakiś mod wejść na serwer?

Totalny chaos.Prosze admina o działke i nawet admin nie odpowiada.

I przez to stracilem cenne maszyny...

Pozdrawiam Yamasaki

Pomogłem daj +

Opublikowano

Eh, już nadzieja, wejdę na serwer z tekkit'em, a tutaj EE, CC, BulidCraft wyłączone, eh. No nic.

Nie polecam, jeżeli modyfikacje są wyłączone, znaczy, że nie jest to w pełni tekkit, uwzględnijcie to na samym początku.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

@up EE off ponieważ narzędzia z DM i RM mogą normalnie sobie używać na cuboidzie, BuildCraft normalnie działa w połowie, ponieważ plugin AuthMe blokuje niektóre maszyny i ComputerCraft off, ponieważ to samo AuthMe Blokuje całą tą modyfikacje, musielibyśmy zrobić only premium serw żeby all działało, ale znaleźliśmy rozwiązanie są zapisy na wl na 2 serwer Tekkit ip:

194.50.157.12:25563

Dlatego nie będzie ee2 na głownym serwie bo nie ma żadnego pluginu który współgra z EE2 i nie pozwala na cubie go używać... To tyle, ludzie bez ee2 jakoś umią grać normalnie, nie na samych modach się żyje

SFgame: http://bit.ly/18bwnPN

Zapraszam do grania ze mna ^^

Opublikowano

@up EE off ponieważ narzędzia z DM i RM mogą normalnie sobie używać na cuboidzie, BuildCraft normalnie działa w połowie, ponieważ plugin AuthMe blokuje niektóre maszyny i ComputerCraft off, ponieważ to samo AuthMe Blokuje całą tą modyfikacje, musielibyśmy zrobić only premium serw żeby all działało, ale znaleźliśmy rozwiązanie są zapisy na wl na 2 serwer Tekkit ip:

194.50.157.12:25563

Dlatego nie będzie ee2 na głownym serwie bo nie ma żadnego pluginu który współgra z EE2 i nie pozwala na cubie go używać... To tyle, ludzie bez ee2 jakoś umią grać normalnie, nie na samych modach się żyje

Bez komentarza, to chyba serwer z modami, więc na modach chcemy grać, pozdro...

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Bez komentarza, to chyba serwer z modami, więc na modach chcemy grać, pozdro...

Kurwa jeżeli ja mam się wkurwiać i co 2 dni robić nową mapa przez ten mod to pozdro... a jak chcesz grać na ee2 itp... to od czego masz single player albo serwer hamachi!?

sorki za wulgaryzm

nie samym ee2 i cc się żyje są inne mody na serwie

Opublikowano

Serwera już nie polecam. Było fajnie aż tu sobie zrobiłem reaktor atomowy i admin Luba rozwałił mi go razem z kablami...

Pozdrawiam Yamasaki

Pomogłem daj +

Opublikowano
:O pierwszy tekkit na ktorym lagow nie mam xD na 100% bede gral

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

jak chce wejsc na server to mi wyskakuje

This server requires you to have Minecraft Forge installed.

Co zrobic ?? Sciągnalem launchera tekkita pirata wszystko zrobilem tak jak jest napisane prosze o pomoc.

Opublikowano

Serwer ciekawy szkoda że EE2 zablokowane, ale poza tym serw ogarnięty. Admini są spoko. Ja bym wprowadził zmiany w KidModach, ale jest ok.

Mała rada... podnieście ram maszyny

Opublikowano

jak chce wejsc na server to mi wyskakuje

This server requires you to have Minecraft Forge installed.

Co zrobic ?? Sciągnalem launchera tekkita pirata wszystko zrobilem tak jak jest napisane prosze o pomoc.

Chyba proste doinstaluj Minecraft_Forge

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...