Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myth-Zapraszam wszystkich

koxmaster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zapraszam wszystkich gracz silka na serwer Myth (http://mythonline.eu/home), którzy są już znudzeni sunami +10 i samych max lv na serwie. Na serwie jest około 200 graczy online +/-. Exp i sp jest w sam razm jak i drop niby jest exp cos koło 30 ale max lv wbija się w 3-4 tygodnie po 5 h grania dziennie. Drop na 101 lv leci srednio raz na 20-30 minut. Cap 120 china/euro, wszystko na serwie działa, nie ma lagów ani bugów, polaków 1/4 serwa. Częste eventy w wekend organizowane przez GM-a, tylko brakuję troszkę graczy tak żeby było 300+. Jeżeli zbierze się ekipa 6+ graczy to ja i myślę że moja gildia też pomoże wbic 90 lv +/- co na uniqkatach jest do zrobienia w 1-3 dni z małym zapasem sp (tylko nie do przesady że ciągle na guild taxi taxi taxi). Na serwie jest mało itemków +6 i powyzej. Mój lv 105 blader i ciągle rośnie i w gildi bowmani, wizzy itp. Większość graczy biega z małym + i max lv nie jest dużo. Zapraszam w razie czego pisac pod tematem.

Opublikowano

Powiem Ci ładnie to napisałes ;) tylko z tym max sie wbija w 3-4 tyg. troche przeszadziłes ja wiłem tam 120 lvl ff :D w ok. 5/6 dni dokładnie juz nie pamietam ale serw jest dobry tylko nie ma bota niby to dobrze ale nie kazdy ma czas na gre i w tym jest problem. A i napisałes ze plus jest mały tak prawda dosc ciezko jest cos wbic ale własnie to tez minus serwa bo nie kazdy lubi miec itemy +3/4/5 wiec wiesz serw nie dla kazdego jak miałem gildie chyba z 30/50 to 1/2 pytała sie o taxi pzdr. dla gildi DeluXe o ile ktos jeszcze gra :D Osobiscie skonczyłem gre na tym serwie ale zeby nie było mastera chyba oddałem komus ;)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

To prawda bot nie działa tego zapomniałem dodać. Napisałeś że maxa wbiłeś w5/6 dni ale to chyba wizzardem i cały czas pt miałeś i do tego pewnie nie wyfarmiony? Bo ja bladerem i pt czasami z 2-3h dziennie i cięzko to idzie. Własnię dużo osób tam przestało grać i nie znam powodu pewnie się znudziło. ale ci co mieli maxy mogliby dać postaćinnemu graczy np. żeby sie wyfarmił.

Opublikowano

Działą tylko GM dzisiaj pisał że nowego patcha wprowadzaja wszystko ci pisze jak otworzysz silka launcherem po lewej i ze max do 5h potrwa. Normalnie jak nie wprowadzaja nic działa wszystko 24/7. Jestem tylko jednego ciekaw jak już wbije ten 120 lv max i seta ogarne to co wtedy będę robił na tej wersji silka? Nie ma FTW, unikaty?, a po co, pvp?, wkońcu mi się znudzi i się nasuwa pytanie czy warto poświęcić tyle czasu na tworzenie swojej wymarzonej postaci. Może Guild war ale z kim jak jest w każdej gildi max z 10-15 osób online i to max. Jak możecie zmotywujcie mnie co jeszcze można tam robić bo na joba wogóle nikt nie chodzi:/ Zmieniłem zdanie byłem na pvp nawaliłem 114 i 108 do zera i mi sie zachciało grac :P

Opublikowano

Temat jest w publikacjach, tam dyskutujcie:

http://www.mpcforum.pl/topic/612262-myth-online-120-cap-nowe-miasto-modyfikowane-itemy-fallow-pety-zapraszam/

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...