Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot

kamil52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry , że robie nowy temat ale znalezłem kilka (starych) postów , że jest niby jakiś bot do wchodzenia na wyścigi i wygrywania ich... szukałem szukałem i trafiłem na trainera w którym niestety nie działają mi funkcje (1 działa) i bota który wchodził w wyścigi ale łapała mnie odrazu policja i 80 expa i -100 $. Więc takie pytanko czy jest takie coś co umożliwia szybkie pościgi lub szybkie nabijanie kosztów pościgu?

Opublikowano

Sorry , że robie nowy temat ale znalezłem kilka (starych) postów , że jest niby jakiś bot do wchodzenia na wyścigi i wygrywania ich... szukałem szukałem i trafiłem na trainera w którym niestety nie działają mi funkcje (1 działa) i bota który wchodził w wyścigi ale łapała mnie odrazu policja i 80 expa i -100 $. Więc takie pytanko czy jest takie coś co umożliwia szybkie pościgi lub szybkie nabijanie kosztów pościgu?

Nie ma obecnie darmowych takich botow dzialajacych, sa tylko platne :) pozdro

xfz40l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...