Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie wiem o co może chodzić ...

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż już ten błąd u mnie wystąpił kiedyś na starym dysku, otóż rozchodzi się o to iż gdy włączam WoT'a i jest pasek ładowania (ten przy wlączaniu gry) Pc wydaje dziwny dzwięk i sie zacina po dłuższym czasie jest Blue screen czasami się załaduje ale przy logowaniu to samo... Problem na starym dysku się pojawił znienacka tak samo i tu, na starym dysku problem po jakimś czasie sam ustąpił i działałko wszystko jak złoto, na nowym dysku to samo z początku wyszstko działało ale po miesiącu (może dłużej) znów ta sama dolegliwość.

Specyfikacje komputera:

1. System operacyjny: Windows XP / Vista / 7// mam XP

2. Procesor (CPU): 2.2 GHz// Intel? Celeron? CPU 2.40GHz ~2390MHz

3. Pamięć RAM: 1.5 GB (Windows XP): 1,5gb

4. Karta graficzna: GeForce 6800GT/ATI X800 z 256 MB RAM // Mam radeon x1650 series 256mb

5. karta dzwiekowa: zgodna z directX9 // Jest:)

6. wolne miejsce na dysku 3,5gb// Wolne cos okolo 60/70gb

Wot- World of tanks wymagania u góry

ale nie tylko w WoT bo w Pes'a jak gram to też tak się dzieje , co ciekawe tylko na gry tak reaguje bo normalnie jak jestem ww necie czy slucham muzy z pc to dziala cud miód maliny

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

No tak, ale czy przez zasilacz dysk by przestał się wykrywać bo czasami zdążę wyłączyć grę ale co z tego jak w pasku jest żółty trójkąt w wykrzyknikiem a dysku nie ma jak by go ktoś wyłączył. Dopiero po resecie znów działa ale gry nie działają...

Opublikowano

300w na tak słaby pc raczej wystarczy ;P dysk SATA ;P sproboje podkrecic chlodzenie procka, bo ostatnio mial 79 stopni ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...