Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Rpg CPack 1.7.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebista paczka! Kilka Like leci!

@Propozycja

Dodanie modu - Battle Towers

Opis:

Dodaje nam losowo generowane tak zwane " Wieże bitewne", jest tam kilka pięter i spawnery, czym wyższe piętro tym lepsze itemki, a na końcu dosyć silny boss'ik :D

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie nie bedzie 1.9 poniewz komp mi siadl (pisze to z androida)

Co do przelozenia to za pomoca "r" (ps. Sory za bledy moj android nie ogarnia polskich liter)

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

Jeśli to jest tylko na single player, to sprubuj zrobić taką samą wersje tylko na bukkita. Bardzo by mi to pomogło.

A paczka super.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie by było gdybyś usunoł moda -ImprovedFirstPersonMod bo przeszkadza mi w rozgrywce

trol.png
Opublikowano

Sorry nie kupie premium na speedyshare

• Oczyszczać partię uwzględniając wskazania bezpartyjnych ludzi pracy – to wielka rzecz. Da nam to poważne wyniki. Uczyni to partię awangardą klasy znacznie silniejszą niż poprzednio, awangardą mocniej związaną z klasą, awangardą mającą większe możliwości prowadzenia klasy do zwycięstwa wśród mnóstwa trudności i niebezpieczeństw.

• Źródło: O czystce partii, 1921

Opublikowano

Zmień hosta, chciałem zassysnąć a tu lipa, nie chcę kupować premium. A paczka prezentuje się ciekawie.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Widzę że kompletnie nas olałeś, nie chcesz zmienić hosta, najprawdopodobniej nie czytasz naszych postów, a szkoda, taka fajna paczka się zapowiadała...

KHA`ZIX!

Opublikowano

Proszę link na MediaFire

(Skana nie ma ponieważ teraz nie mam AntyVira a na stronie plik max 20MB ten ma prawie 50MB!)

http://www.mediafire.com/?8gk974g5gm5t0nq

Tak. Nic tu nie ma.

Opublikowano

Dlaczego pobrać można tylko z kontem premium, wrzuć na inny hosting proszę.

Sorki nie zauważyłem posta wyżej, dodaj link do pierwszego posta, bo inni też mogą nie zauważyć.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...