Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FPS podczas nagrywania

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem... Gdy gram w minecraft moje FPS wynoszą średnio 30-40 FPS(średnie/mocne ustawienia) Gdy chcę zagrywać spadają do 10-20 max... Nawet gdy ustawiasz wszystko na najsłabsze... Mam optifime, więc nie pisać abym go zainstalował

Opublikowano

Oczyść komputer, pokombinuj. Poszukaj tematów na powiększenie FPS'ów.

Nie instaluj za dużo modów.

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

Opublikowano

Mam podobny problem.

W styczniu nagrywałem filmiki i było wszystko ok dopóki zasilacz mi nie padł, gdy padł zawiozłem kompa do naprawy kiedy już go przywieźli pobrałem fraps'a i komputer mocno mi się osłabił w styczniu nagrywałem 30/40 fps normalnie grałem z 60 fps teraz gram z 30 fps a nagrywam z 7 !!!!! pomocy chyba zrobię oddzielny temat na to.

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

To zależy jaki komp.Wymagania takie żeby było więcej FPS to:512grafiki,2 GB,tobre sterowniki.PS.w poruwnianiu do mojej ilości fps to ty masz ich sporo.

Ja jak nagrywam to mi spada do 2 lub 1 max tak że wiesz :/

Ale PoKeMoN x|

Opublikowano

@up

Ja mam 1GB ram`u. Procesor słaby. ( komp ma 7 lat ) i nagrywam przy 30 fps`ach. Wątpię, żeby to zależało od specyfiki komputera.

Opublikowano
komp ma 7 lat
Wątpię, żeby to zależało od specyfiki komputera.

HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA lepszego żartu nie słyszałem ! hahaha to tak samo jak "nie lubie kanapek, zrobie sobie kanapke" hahahahaha

Do bezproblemowego nagrywania min 2GB ramu, procesor 2 rdzeniowy 2,5Ghz ! MINIMALNIE !

Podaj jakim programem nagrywasz.Przeczyść kompa ccleanerem, force update miencrafta, najnowsza java.

Opublikowano
Witam, mam problem... Gdy gram w minecraft moje FPS wynoszą średnio 30-40 FPS(średnie/mocne ustawienia) Gdy chcę zagrywać spadają do 10-20 max... Nawet gdy ustawiasz wszystko na najsłabsze... Mam optifime, więc nie pisać abym go zainstalował

- Zdefragmentuj dysk,

- oczyść rejestr,

- jak masz 2-rdzeniowy proc to ustaw rozruch systemu na 2 rdzenie,

- pooglądaj filmiki na zwiększenie wydajności pc!.

w każdym razie pokombinuj w miare możliwości.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ludzie zapomnijcie jak macie problem z nagrywaniem to se nie ponagrywacie. Ulepszcie komputery albo kupcie nowe, a pisze to osoba z Celeronem podkręcanym do 2.4 żeby jakoś jeszcze działał mi komputer.

Opublikowano

HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA lepszego żartu nie słyszałem ! hahaha to tak samo jak "nie lubie kanapek, zrobie sobie kanapke" hahahahaha

Do bezproblemowego nagrywania min 2GB ramu, procesor 2 rdzeniowy 2,5Ghz ! MINIMALNIE !

Podaj jakim programem nagrywasz.Przeczyść kompa ccleanerem, force update miencrafta, najnowsza java.

wejdź na mój kanał, masz link z resztą na pod sygną..,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...