Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Z uruchomieniem CA

Hayrash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj po dluzszej przerwie chcialem zagrac sobie w Ca , ale boskie zabezpieczenia nexona mi to utrudniaja. <3

Hack Shield sie bez problemu laduje ale jak Black Cipher ma sie ladowac to wyskakuje tylko taki blad

badrq.png

Reinstal CA i wylaczanie anty wira i zapor . Ktos wie czym to moze byc spowodowane i jak to naprawic

Opublikowano

Jak masz win 7 to jako Administrator uruchom.

Jak masz XP to ustaw Zgodność z systemem Windows 2000 i powinno działać. Zrób też reczny update HackShield-a.

Jak to nie pomoże to nie wiem. Ja miałem taki błąd ostatnio, ale nie pamiętam co go wywołało bo raz tylko go miałem!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Wyczyscilem kompa i wlaczalem gre z boosterami. Ustawilem zgodnosc z win 2000 i zaktualizowalem HS'a i dalej to samo. Jest mozliwosc ze mam na kompie jakis plik, program ktory Black Cipher oznacza jako hack i wyskakuje ten blad ?

Opublikowano

Tak możliwe, nie zaszkodzi zrobić formata ale możesz pousuwać trochę zbędnych programów/plików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...