Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Z włączeniem gry

zalplplplp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem , otóż nie moge włączyć combat arms . Gdy nacisne przycisk startu gra zaczyna się ładować .Następnie włancza się pierwszy hack shield to też się załadowuje .Problem pojawia sie gdy włączy się 2 hack shield [black... coś tam] ładuje się do 2/2 i cały komputer się zacina . Czekałem już ponad 2h i nic się nie dzieje , komputer trzeba restartować .;/

Prosze o pomoc !

ps. dopiero wczoraj aktualizowałem combat arms .

narutosygn.jpg
Opublikowano

2 Hack Shield to Black Cipher, próbowałeś już robić najprostszą czynność ? tzn. Reinstall gry ?

Opublikowano

Jeśli to błąd Black Ciphera to po podmianie powinno pomóc

http://www.mediafire.com/?xc2170wd4qt55a5

https://www.virustotal.com/url/b26f48a56fda3e3d6f5c2abf32555a8d77385725c5a48646638850a02a560bcb/analysis/1339064057/

Opublikowano

Hm... Przed Update wszystko było ok tak? Spróbuj pobrać nową instalkę ew. zaktualizuj stery, wyłącz zapory i antywira.

Opublikowano

Nie wiem czy przed update było ok , ponieważ dopiero dziś zaktualizowałem gre , grałem w nią z 6 miesięcy temu :P . Pobiore nową instalke ,antywira mam wyłączonego .

Pobranie na nowo nic nie dało ;/

narutosygn.jpg
Opublikowano

Mam windows Xp home edition.

A jesteś pewny, że masz zainstalowanego SP3 ? bo bez tego ani rusz.

@UP

Czytaj dokładnie cały temat...

Pobranie na nowo nic nie dało ;/

Opublikowano

Hmm. Powinienem mieć . Pobiorę na nowo i dam odpowiedz. Za kilka dni będe robił formata , może to pomoże .

Pobranie sp3 nie pomogło . ; /

narutosygn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...