Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]niszczyciel

PUNlSHER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam M6 , i z ciekawości chcę przejść na niszczyciele dawniej nimi gralem ale chyba do 3 tiru . Jakiego niszczyciela wybrać ?

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Rosyjskie.. ;D

Pozdrawiam!

Rosyjskie.. ;D

Pozdrawiam!

Podasz uzasadnienie słabe i mocne strony lub jakiegoś linka jak się spisuje dana nacja

Pomogłem daj Like

Opublikowano

xD musze od nowa ruskami isć ale szybko pujdzie bo troche kaski mam

Mam problem otóż coś mi się zbugowało na tym nowym niszczycielu i nie widze mapy tylko czarne pole i znaczki czołgów co się mogło stać ?

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Raczej tak bo mialem tak samo gdy wgralem se minimape HD. Mi pomoglo usuniecie pliku odpowiedzialnego za ta minimape w HD.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ogólnie krótka specyfiakacja TD

rosyjskie-małe, zwinne, niewiarygodne pierdolnięcie, dobre konty. Minusy to celność oraz jako taki mały minusik penetracja.

amerykańskie-

drzewko z obrotowymi wieżami-dobra celność oraz obrotowe wieże-robią jako wsparcie

to II drzewko -TO SĄ KU**A BUNKRY NA GĄSIENICACH!!!!!!!!!

Niemieckie-duże ze średnimi działami, całkiem dobry pancerz ale każdy zna weak spoty, bardzo łatwo je zauważyć i trafić

Opublikowano

polecam Ci amerykańce, na ruskich prócz mocnego działa nie ma bardzo z czym na przeciwnika byle trafienie i taki ISU czy Object kończy grę, niemieckie widać z daleka i mimo 250 na jagdtigerze potrafią go smiało przebić a jak jedna osoba już napisała amerykańce to bunkry i czasem się zdarza że jak ktoś zobaczy takiego przy bazie to mu tam nie spieszno samemu jechać ;p

Opublikowano

Gdyby nie strzały za 0 to ruskie typu ISU/obj byłyby na prawdę niezłe (3 strzały w IS-7 z ISU zadające potencjalnie 2250dmg zabrały 0 a nawet gąska nie padła, bo pociski przeleciały całego ISa nic nie zadając...), a przez to że mają bardzo słaby rof na otwartych terenach można je łatwo zniszczyć. Chwali się ich działa bo fakt przy snajpieniu można zabrać dużo samemu mało tracąc.

Podsumowując

Wg mnie niemcy odpadają, ruski - typ silnego supporta; amerykanie - typ tanka, supporta, obrońcy bazy, nie nadają się do pojedynków - łatwo je objechać i z bliska mają widoczne weakspoty

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Niemiecki ostatni tier jest słaby działo mało zadaje i jest tektura...

Rosyjskie Object 704 jest najlepszym 9 tierem TD szybki zajebiste działo

Amerykańskie TD są dwa:

T30-Słaby panceż dobre działo mało zwrotny ruchoma wieża

T95-Wolny,dobre działo,

36292.gif

Opublikowano

Object jest najlepszy? To raczej zależy od sytuacji, ponieważ T95 jest od niego lepszy w wielu. Objekta na pewno wybiera więcej osób. Podobnie jak w dyskusji E-100 vs Maus...

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Object jest najlepszy? To raczej zależy od sytuacji, ponieważ T95 jest od niego lepszy w wielu

Object jest bardziej zwrotny i ludzie jak nie wiedzą gdzie strzelać to go nie przebiją a to t95 ma słaby panceż

36292.gif

Opublikowano

chyba wam się kutwa TDeki pomyliły jak niby ten p&*%ny bunkier zwany T95 przebić z przodu?! ja swym IS(nie nie IS-3) przebijam z penetracją 175 nosz kurcze coś mi nie pasi z tym objektem

EDit: zapomniałem porównać T95 300 pancerza z przodu na GLACE, obiekt chyba sporo mniej nie pamiętam ale kąt 45 stopni robi swoje

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

za strzelałem do t95 z prawie wszystkich X tierów i powiem że z daleka zapomnijcie o zniszczeniu go. Najlepiej np. bat chat i bączki kręcić.

Opublikowano

za strzelałem do t95 z prawie wszystkich X tierów i powiem że z daleka zapomnijcie o zniszczeniu go. Najlepiej np. bat chat i bączki kręcić.

Grać nie umisz i tyle wlaż koło działa oraz podłoga koło haków i daje rade

36292.gif

Opublikowano

a ty najpierw pomyśl co piszesz bo trzeba przycelować a kto o zdrowym zmyśle podjedzie do tego draństwa nie mowie o bat chat który popyla jak T-50

ale i z tym mogą być problemy bo jak ktoś ogarnięty HT gra to jedzie jako obstawa dla bunkierka

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

kto tu grać nie umie?? celuj z ponad 300 metrów w weak spoty..... -.-. Jak bliżej podjedziesz to możesz się na ostrzał wpakować.

Opublikowano

No i teraz mam dylemat, bo aktualnie jestem na Su-85B i nie chce mi się zawracać na amerykańskie.

Ale chyba jednak zostanę już na tych rosyjskich..

( kurcze same problemy xD Maus czy E-100, T1 HT czy Mr Sherman, no i teraz to xD )

x

Opublikowano

4 tier to nic..

Ja bym radził T95 ci zrobić. Jest moc jest pancerz jest pierdolnięcie

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Wiesz co.. zapoznaj się z tym artykułem i planuj gdzie chcesz iść:

http://worldoftanks.eu/news/2706-tier-10-medium-tanks-and-tank-destroyers-pl/

x

Opublikowano

człowieku T95 nie sprawdza się na wielu mapach ponieważ większość nie wie że to obrońca on bazy broni a nie jeździ(chyba że przewaga 5:1)

trzeba też wiedzieć że to amerykaniec czyli lufa total na dół, więc jak dobre znajdzie miejscówkę to naprawdę jest pozamiatana

Opublikowano

Jeśli mają być niszczyciele 10 tieru to tylko niemieckie/ruskie. Masakra będzie działem 1.7cm, a ten kontowany pancerz w objectie tez niezle zacheca

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

człowieku T95 nie sprawdza się na wielu mapach ponieważ większość nie wie że to obrońca on bazy broni a nie jeździ(chyba że przewaga 5:1)

trzeba też wiedzieć że to amerykaniec czyli lufa total na dół, więc jak dobre znajdzie miejscówkę to naprawdę jest pozamiatana

Ten grubas pada na 1 strzał z większości arty 7 oraz s51 6 tieru

36292.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...