Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Alice Madness Returns - Brak dźwięku w grze

Nervuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam pewien problem.

Już od pierwszego kroku uruchomiania gry (czyt. kliknięcia w ikonkę z grą) potykałam się na różne problemy. Wpierw krzyczało, że nie mam 2 plików 3daudio1_7.dll i jeszcze jakiś - ale to jest najmniej istotne bo już ściągnęłam z internetu te 2 pliki i udało się włączyć grę. Drugi napotkany problem to taki iż gra działa tyle, że bez dźwięku ! Na początku, te wszystkie loga sponsorów, etc. mają dźwięk, ale akurat one to do gry są mi mało potrzebne. Po rozpoczęciu gry, pierwszy filmik również mogę usłyszeć. Potem gdy Alice jest już u tego psychiatry widzę jak ruszają ustami lecz głosów brak, tak jak i wszystkich innych odgłosów. Ew. później gdy gra się rozwinęła, Alice jest już w tej swojej krainie, przy każdym zdobyciu "memory" słychać głos czytający napis wyświetlany niżej. I to tyle. Nawet przy filmikach napisów nie mam mimo, że w ustawieniach napisane jest, że są...

Wie ktoś może, jak rozwiązać ten problem i uruchomić grę z pełnym dźwiękiem? Przecież to tak jakby oglądać film bez dźwięku ! Strasznie dokuczające...

W googlach już szukałam rozwiązań tego problemu ale wszędzie cytują to samo. Mówią coś o audio managerze, lecz nie wiem o co w tym chodzi ( w opcjach gdy również wszystko mam na max.)

Pomóżcie ;)

Opublikowano

Może zaktualizuj sterowniki do karty dźwiękowej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy mógłby ktoś napisać, jak rozwiązać problem? Próbowałam zainstalować sterowniki dźwięku, jednak wyskakuje mi jakiś błąd T_T

//napisz własny temat, Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...