Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] Działający, wchodzący/wychodzący z bitw. 70-100 expa na bitwę.

`Kajo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony `Kajo, chcę wam zaprezętować nowego, działającego bota do polskiego WoT'a. :)

Krótka instrukcja :

Uruchom bota *W windows vista/7 uruchom jako administrator w zgodnosci z win Xp sp3 W bocie wybierz starte WoT i podaj lokalizacje skrótu,lauchera Następnie zaloguj się na konto , w bocie wybierz opcje "Maus Position" wyskoczy ci komunikat od jego potwierdzenia masz 8 sek żeby najechać myszką na Start Battle (Nic nie klikaj poprostu najedź myszką po chwili w bocie pokaze się komunikat że zapamiętał położenie kursora Teraz Ustaw u góry bota czas na 1 min W ustawieniach gry zmien dowolny klawisz Ruchu na Lewy przycisk Myszy *Dlaczego Tak? Jeśli zostawisz strzal na LPM to co minute Bot będzie strzelał przed siebie jeśli zaś ustawisz np skręt w lewo na LPM to będziesz sobie kręcił kółka po bazie Na koniec Starten klikasz na grze wyłanczasz monitor i idziesz spać. Pamiętaj gra nie może być zminimalizowana Najlepiej gdy jest w oknie (nie fullscreen) i nie przesuwaj okna bo bot zapamiętuje tylko raz pozycje myszki. Nie jestem autorem bota Wykopałem go gdzieś w google Nie czerpie też z niego żadnych kożyści.

Download :

http://speedy.sh/wMvCf/World-of-tanks-bot-1.4-NEW.zip

Scan :

https://www.virustotal.com/file/262eb28bfca52c7282536a09827ac632d6993fd96c0597ad8e8e0f180daa7023/analysis/

Lajknij. :3

Opublikowano

A czy czegoś takiego nie było już?

ps. kurde 4 nowe konto dzisiaj. Co wy dzisiaj się tak tworzycie xD

Opublikowano

Tak, proszę o jakiś film, bo śmierdzi mi oszustwem, i to bardzo, Adamolo4 to pewnie konto autora tematu, żeby było "wiarygodnie", żałosne.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Przecież to zwykły klikacz tylko pisze że trzeba zmienic ruch na LPM (najlepiej jest w prawo lub jeśli by można to na skos :) )

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

@Up:

Ja tam nie mam nic przeciwko do osób afk.. chyba, że są w mojej drużynie.

To dawać permbana :D

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

ale jak widzę że dwa top czołgi są afk to daje reporta. Jeżeli to jakieś z dołu listu to przymykam oko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...