Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EternalMT2[PL][Dedyk]

Afarof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer w ocenie od 0/10 oceniam jako 6/10.

Ma jeszcze wiele błędów, ale przecie dopiero ruszyli z maszynką.

Polecam wam poprawić błędy nie będę ich tu wymieniać bo ja od tego nie jestem tylko wy.

Jak na razie gram !

Średnio polecam

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozjebała mnie Ortografia jednego z Gm / Jednak nie polecam M1 Jinno 10:40 2Gm w m1 i jakiś gracz 36lvl Stal na woja robi do +9 Nie Będę Grał bo nie ma Metalu ani Bodzia A we wszystkich M1 naliczyłem 12graczy .

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Drop yang jest dostosowany do cen u NPC, a cały handel w mieście będzie także do tego dostosowany. Serwer dopiero co wystartował i może i jest mało osób, ale za to gra się ładnie ;] Wszelkie propozycje piszcie na naszym forum, gdyż tam nam będzie lepiej wszystko ogarnąć.

Opublikowano

Osób jest dużo ale to jeszcze nie ten czas że się stoi w m1 i np. pvp teraz każdy expi jeszcze

Gdzie się kd ulepsza?

Opublikowano

Osób jest dużo ale to jeszcze nie ten czas że się stoi w m1 i np. pvp teraz każdy expi jeszcze

Gdzie się kd ulepsza?

Może w dolinie u Seyona ? Nie sprawdzałem ale tak z reguły jest.

Opublikowano

Idealny serwer, zapraszam do gry;D

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Opublikowano

Serwer zajebisty, coraz więcej ludzi. Zapraszam bo warto!

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Kilka pytań.

1. Trzeba ulepszacze na itemki, powiedzmy takie jak Matowy lód +, czy futro yeti ?

2. Jakie bony wchodzą, od razu maxymalne, czy śmieci po 2,4,6% ?

3. Ile osób około gra w godzinach szczytu ?

4. Jak z dropem broni na 65, stalek i truciaków ?

To tyle. Może wbiję.

Opublikowano

Kilka pytań.

1. Trzeba ulepszacze na itemki, powiedzmy takie jak Matowy lód +, czy futro yeti ? // Nie. Są tylko na itemy +70

2. Jakie bony wchodzą, od razu maxymalne, czy śmieci po 2,4,6% ? // Bonusy wchodzą standardowo czyli 2,4,6 itd.

3. Ile osób około gra w godzinach szczytu ? // +100

4. Jak z dropem broni na 65, stalek i truciaków ? // Dodane są u kilku bossów dodatkowo żeby było łatwiej ;]

To tyle. Może wbiję.

Opublikowano

1. Trzeba ulepszacze na itemki, powiedzmy takie jak Matowy lód +, czy futro yeti ? // Nie. Są tylko na itemy +70

2. Jakie bony wchodzą, od razu maxymalne, czy śmieci po 2,4,6% ? // Bonusy wchodzą standardowo czyli 2,4,6 itd.

3. Ile osób około gra w godzinach szczytu ? // +100

4. Jak z dropem broni na 65, stalek i truciaków ? // Dodane są u kilku bossów dodatkowo żeby było łatwiej ;]

A gdzie mogę dropnąć bronie 65 / stalki? metki 85 i 90 & bossy tak?

Opublikowano

Riper, nieb śmierć, lodowa wróżka, jeżeli chodzi o bronie 65. Stalki standardowo czyli red las. Stoi już trochę stalek w mieście na sprzedaż ;]

Opublikowano

Nie polecam, malo ludzi na serwerze

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...