Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] szybki zarobek?

GrzesMrokuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wiem KW-1 jest slabiutkie z 85mm jak bylo kw to z 107 dalo sie zarobic i to bardzo duzo tera lepiej juz su-85 z 107

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Pz4 jest zajeb@$% ale dopiero po wymaksowaniu.. naczy w tedy jest w pełni sił i można koksić.

Snajperskie działo itp. ^^

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

No nie wiem KW-1 jest slabiutkie z 85mm jak bylo kw to z 107 dalo sie zarobic i to bardzo duzo tera lepiej juz su-85 z 107

Mi tam się bardzo dobrze gra kw -1, na 73 bitwy mam 110 czolgow zniszczonych nim.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Z premium najlepsze T49 i Ram II moim zdaniem ;)

Z premium najlepsze T49 i Ram II moim zdaniem ;)

Jest premium T49? Bo ja nie widzialem moze chodzi o T14?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

z premium churchil, matilda, ramII

ale moim zdaniem teraz zarabianie KW nie ma sensu. Jest o tyle powolny że po dojechaniu do walki zostają mu ochłapy pozostawione przez medy.

Moim zdaniem(od najlepszego w dół):

-pzIV

-su85

-M4

-PzIII/IV

-stug

-KW

-t34

-volverine

Oczywiście lista w 100% subiektywna. O amx się nie wypowiadam bo mało nimi grałem.

Opublikowano

z premium churchil, matilda, ramII

ale moim zdaniem teraz zarabianie KW nie ma sensu. Jest o tyle powolny że po dojechaniu do walki zostają mu ochłapy pozostawione przez medy.

Moim zdaniem(od najlepszego w dół):

-pzIV

-su85

-M4

-PzIII/IV

-stug

-KW

-t34

-volverine

Oczywiście lista w 100% subiektywna. O amx się nie wypowiadam bo mało nimi grałem.

Z tym ze Volverine jest na samym dole to przesadziles mi sie nim zajebiscie zarabia po 15 18k na bitwe czy to jest zly wynik?

A gdzie masz T49? Ktory mojim zdaniem jest na 1 miejscu.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

AMX zarabia na siebie to jedno

drugie w tej liście o T-34 i wolwie nie się zgodzę ja nimi 20k kasy nieraz wyciągam

T49 nie ma tego czołgu w liście a też zajebiście zarabia

A i jeszcze jedno gdzie jest ARL 44 ten szajs zarabia krocie bo dziabie X tiery

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

Jest premium T49? Bo ja nie widzialem moze chodzi o T14?

Tak, t14 sorry ;)

PzIV i tak wymiata. Sory ludzie kw-1 po nerfie raczej nie pozarabia.

Opublikowano

Szybko to w majtki mozesz narobic :D kup 2x czolgi pod zarobek polecam PzIV i kw-1 (sam je posiadam , czolgi sa zacne :))

A potem graj nimi na zmiane i bd mial 900tys kw1'ką zarabiam za wygrana bitwie okolo 20 kafli na czysto :)

Sory ludzie kw-1 po nerfie raczej nie pozarabia.

Co ty gadasz jak potrafisz skontowac to cie malo kto przebija ... sam mam kw-1 i zazwyczaj za bitwe dostaje stalowa sciane ... jezeli masz pojecie o grze i sie nie pchasz ''na hama'' to wyjdziesz na +

Pzdr

Przerwa w grze

Opublikowano

A ja tak trochę z innej beczki.

2 dni nazad grałem M4A3E8 i bitwa mi nie poszła za bardzo. Nie pamiętam czy miałem choć 1 fraga ale rewelki nie było... Za to było zdziwienie po bitwie bo miałem chyba coś koło 27k kredek.. Nie wiem za co, nie wiem czemu. A M4A3E8 mam stokowe więc wolne i nieporadne... Przyjrzę się mu bliżej w najbliższych dniach bo to w końcu VI tier i nie spodziewałem się po nim takich zarobków :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

ogólnie klasa M4 to dobrze zarobkowe czołgi i można (mówie o VI) obrać własny styl grania czy czołg wsparcia E2 dla HT czy rusher/kontroler gry jako E8

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

A ja się wcisnę z T-25, bo to czoł bardzo przyjemne w prowadzeniu. Dla tych co lubią prędkość i DMG, czołg jak zanalazł(wiem znowu wyjeżdżam z swoim badziewiem ;))

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...