Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shelley Craft [50 slotów ][No-Premium][Red Power, Industrial Craft 2, Addon Solar Compact, Build Craft, Opti Fine]

Achmen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Shelley Craft jest to najlepszy serwer z modami minecraft 2012 roku .

Zastanawia mnie fakt, na jakiej podstawie to stwierdzenie. Robił może ktoś jakieś niezależne badania?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Zapraszamy : Została zresetowana mapa + itemy. Zaczynamy od 0 każdy ma szansę. Dzisiaj Event ! Zapraszamy gorąco. Kanibale otrzymały bana na IP

Opublikowano

Gówno a nie serwer. Na początku fajnie się grało, dobra, pierdole to, że całe RP jest zbugowane, że większość z BC jest zbugowane, że często miałem lagi. Grałem z kolegą. Nie dało się zrobić chyba nic z RP oprócz alloy furnace. Ponad to, na serwerze jest zainstalowane RP, nie RP2. Admin dawał itemy, pewien "architekt" Rysiek zniszczył kolesiowi dom WorldEditem (ON GRAŁ, HANDLOWAŁ Z GRACZAMI I UŻYWAŁ WE...) po czym Cris (H@) jak wszedł i zobaczył ten dom, dał itemy poszkodowanemu, a Ryśka zostawił na swojej randze. Lagi chodziły po ludziach. Raz ja miałem lagi, raz mój kolega, innym razem my obydwoje. Mając maszyny na cuboidzie, każdy mógł do nich zaglądać i kraść itemy które w nich były. Itemy z IC2 po wylogowaniu się, rozładowywały się. Dało się kupić itemy smsem, "tylko 7 zł za cały part quantum" 7 zł smsem za cały part quantum, cały part quantum to ok. 60 diaxów (z UU-Matter da się robić diaxy i składnik do quantum).

Nie polecam. Tyle negatywnych wrażeń a grałem od poniedziałku do teraz (4 dni).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serdecznie NIE POLECAM!!! Gram na tym serwie około 2 tygodnie i w tym czasie były już 2 resety mapy. Te resety były niezapowiedziane i 2 razy przepadały itemy. Nie polecam mimo iż straciłem te itemy, ponieważ nie wiedziałem o resecie 2 razy i nic nie odzyskałem od nowa musiałem wszystko robić. Administracja rzadko na serwerze a jak jest to pomaga tylko tym co lubi nowym graczom rzadko. Jeśli się go o coś pyta to trzeba pisać pare razy z capslockiem ale spamować dopiero zobaczą inaczej mają to w dupie

Ps. podpis: sadi37

Opublikowano

Zapraszamy gorąco. Jak zwykle mają do powiedzenia osoby zbanowane. Albo te co przed resetem klonowały itemy a teraz nie mogą haah. Zapraszamy gorąco graczy. Nie będzie już żadnych resetów. Zapraszamy.

PS. Mało online? Wczoraj ja byłem 7h ponad na MC a Damon był jakieś 5h to sobie policz 13h na cały dzień. I to 2 osoby..

Opublikowano

Zakaz umieszczania minecraft.jar powinni zamknąć temat.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Zakaz umieszczania pliku minecraft.jar.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...